Android Telefonda Girilen Siteleri Bulma ve Görme

Tıpkı bilgisayarda olduğu gibi, Android’li telefonlarda girdiğiniz sitelerin hepsi otomatik olarak kaydedilir ve daha sonra dilerseniz gezdiğiniz sitelerin bir listesini bulup görebilirsiniz.

Bu yazıda Android telefonda Gogole Chrome tarayıcısı üzerinden girilen siteleri bulma ve görme konusunda güzel bir resimli anlatım ile sizlere yardımcı olmaya çalışacağız.

Telefondan girdiğim siteler gözükür mü?

Evet, gözükür ve bir başkası açıp gezdiğiniz sitelerin hepsini görebilir. Tabii daha öncesinde siz bu kayıtları silerseniz, o zaman artık kimse göremez.

Telefonumda Girilen Siteleri Nasıl Bulurum?


Öncelikle telefonda Google Chrome uygulamasını çalıştırın ve açılan ekranın sağ üst köşesindeki üç nokta simgesine dokunun. Aşağıdaki resimde bu simgeyi gösterdik.

Açılan menüde Geçmiş seçeneğinin üzerine basın.

 

Böylece karşınıza gelen ekranda girdiğiniz tüm siteler liste halinde görünecek. Bu liste günlere göre ayrılmıştır. Aşağıdaki resimden de göreceğiniz gibi bugün girilen siteleri, dün girilen siteleri ve daha önceki günleri ayrı ayrı görebilirsiniz.

Dilerseniz bu listedeki herhangi bir siteyi listeden silmek yani kaldırmak için o sitenin sağındaki çarpı işaretine dokunmanız yeterlidir. Yukarıdaki resimde 3 numaralı ok ile bu işaret gösterilmiştir.

Ayrıca eğer bu listenin hepsini kolayca silmek isterseniz, Android telefonda girilen siteleri silme başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi