GTA San Andreas Bisiklet Hilesi

Oyun hileleri bölümünde GTA SA ile ilgili hileler paylaşmaya devam ediyoruz. Bu kez GTA San Andreas bisiklet hilesini sunuyoruz.

Öncelikle oyunu çalıştırın ve oynamaya başlayın. Ardından klavyede Alt ve Tab tuşlarına birlikte basarak hile ekranını açın ve JHJOECW yazdıktan sonra Ctrl tuşuna 5 saniye boyunca basılı tutun. Basmayı bırakınca bisiklet 100 metre kadar havaya uçacak.

Eğer GTA SA oyununda dağ bisikleti almak istiyorsanız, sahile giderek orada  dağ bisikleti süren insanları yakalamaya çalışın ve döverek bisikletini alın.

Eğer GTA San Andreas oyununda 100 metre havaya çıkan bisiklet hilesinin nasıl yapıldığını canlı izleyerek öğrenmek istiyorsanız, aşağıdaki kısa videoya bir göz atmanızı tavsiye ederim.


Eğer GTA San Andreas’ta bisiklet sürerek çılgın hareketler ve hileler nasıl yapılır görmek istiyorsanız ve oyunda bisikletle daha fazla keyif almak istiyorsanız, alttaki videoyu izleyin.


Yukarıda sizlere gta san andreas bisiklet hilesi hakkında bilgiler paylaştık. Umarız beğenirsiniz ve sosyal medyada paylaşırsınız. Takıldığınız yerler için yorum yazın.


Yayımlandı

kategorisi