Netflix Tüm Film ve Dizileri Bilgisayara İndirme Nasıl Yapılır? 2020

Şimdiye kadar Netflix’ten dizi ve film indirmek için kullandığınız beş para etmez programları unutun. Artık denenmiş ve hatasız bir şekilde çalıştığı %100 ispatlanmış bir program olan FlixGrab sayesinde Windows bilgisayarda dilediğiniz her türlü Netflix dizisini ve filmini yüksek hızda ve büyük bir kolaylıkla bilgisayara kaydedebilirsiniz.

Böylece dizileri yada filmleri internetsiz olarak izleyebilir veya DVD yada USB belleğe atarak bir arkadaşınıza verebilirsiniz.

Öncelikle FlixGrab programını indirmek için buraya tıklayın.

Programı bilgisayara kurun ve ardından çalıştırın.

Ardından Netflix hesabınıza giriş yapın ve izlemek istediğiniz filme yada dizi bölümüne tıklayıp açarak izlemeye başlayın.

Sonra adres çubuğundaki URL adresini seçip sağ tıklayarak açılan menüden kopyalayın.

Ardından FlixGrab programının penceresine dönüyoruz ve sol üst köşede yer alan Paste butonuna tıklıyoruz. Böylece az önce kopyaladığımız URL linkini programa aktarmış olduk.

Böylece ufak bir pencere açılacak ve sizden Netflix kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak hesabınıza giriş yapmanız istenecek.

Eğer Netflix hesabınızdaki kredi kartı bilgilerinizden dolayı şüphe ediyorsanız, Netflix hesabınızdaki gerçek kart bilgilerini silerek yeni bir sanal kredi kartı oluşturup bilgilerini Netflix’e ekleyebilirsiniz. Böylece binde bir ihtimal dahi olsa kredi kartı bilgilerinizi çalan korsanlar, sanal kredi kartına tanımladığınız söz gelimi 1 liralık yada 50 liralık limiti asla aşamazlar.

Netflix bilgilerini girip hesaba giriş yapınca aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi FlixGrab programının indirilecek videoyu tanıması için 10 saniye falan beklemeniz gerekiyor.

Tanımlamayı bitirdiği zaman alttaki resimde gördüğünüz gibi videonun resmini gösteriyor.

Bu resmin üzerindeki aşağı yönlü ok biçimindeki butona tıklayarak videoyu indirmeye başlayabilirsiniz.

Dilerseniz dil, altyazı ve video kalitesi ayarını değiştirmek için sağ üst köşedeki dişli çark simgesine basarak ilgili menülere ulaşabilirsiniz. Ama ücretsiz sürümde bunları değiştirmeye izin vermiyor.

Yine de varsayılan ayarlarla dilediğiniz Netflix dizi ve filmleri indirerek keyfini sürebilirsiniz. Sonuçta piyasada bundan daha iyi bir alternatif şuan için bulunmuyor.

Bu programın kullanımı ile alakalı problem yaşarsanız, yorum yazarak bizimle iletişime geçebilir ve uzman ekibimizden ücretsiz teknik destek alabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi