Soundcloud İndirme Programları ve Siteleri Android, iPhone ve PC

Selam arkadaşlar, bu yazıda Soundcloud indirme programları ve sitelerini paylaşıyoruz. Böylece Windows yüklü bilgisayarda, iPhone’da ve Android’li telefonlarda Soundcloud üzerinden dinlediğiniz müzikleri internetsiz olarak yani çevrimdışı iken bile dinlemek yada arkadaşlarınızla paylaşmak artık çok daha kolay bir hale gelecek.

 

Bilgisayar (PC) İçin Soundcloud Music İndiriciler

1. KlickAud

KlickAud piyasadaki en iyi SoundCloud müzik indirme sitelerinden biridir. Kayıt yada üyelik gerektirmez ve tamamen ücretsizdir. Chrome yada Firefox gibi bir tarayıcıyla bu siteye giriş yapmanız yeterlidir. Ardından indireceğiniz şarkının URL adresini kopyalayıp yapıştırarak ve sağındaki DOWNLOAD butonuna basarak hemen indirmeye başlayabilirsiniz. Saniyeler içinde indirme işlemi bitiyor.

Bu site sayesinde müzik listelerini de indirebilirsiniz. İndirilen müziğin kalitesi çok yüksektir (MP3 – 320kbps). En çok 3 saat uzunluğundaki müzikleri indirebiliyorsunuz.

2. SoundTake

Tıpkı KlickAud gibi gelişmiş özelliklere sahiptir ve ücretsizdir. MP3 olarak 320kbps kalitesinin yanı sıra 128kbps  seçeneği de bulunuyor. Dilerseniz OGG, WAV ve FLAC formatında bile indirebiliyorsunuz.

Tek bir kullanıcının yüklediği tüm müzikleri toplu olarak indirmek veya beğendiğiniz bir müzik listesini indirmek de mümkün. Tek yapmanız gereken URL adresini girip Generate butonuna basmak.

Bu sitenin Chrome, Firefox ve Opera eklentileri de bulunuyor. Bu eklentiler sayesinde siteye hiç uğramaya gerek kalmadan Soundcloud müziklerini indirebilirsiniz. URL’yi kopyalamak ve yapıştırmak zahmetinden de kurtulursunuz.

Android İçin Soundcloud Music İndiriciler (APK)

1. Soundloader for SoundCloud

Bu uygulama sayesinde SoundCloud üzerindeki her türlü ses dosyasını telefona indirebilirsiniz. Toplamda 50 milyondan fazla kişinin yüklediği bu program oldukça meşhurdur.

Yine klasik bir şekilde indireceğiniz müziğin URL adresini bu uygulamadaki ilgili alana yapıştırıyorsunuz ve yüksek kalitede indirmeye başlıyorsunuz. İndirdiğiniz müziği bu uygulamanın içindeki müzik oynatıcısı ile açıp dinleyebilirsiniz.

Ayrıca Soundloader uygulamasının temiz bir arayüzü bulunuyor ve MP3 etiket düzenleyicisine sahip.

2. My Cloud Player for SoundCloud

My Cloud Player ile SoundCloud üzerindeki müzikleri dinleyebilir yada hem müzikleri hem de podcast yayınları telefona indirebilirsiniz.

Bu program rakiplerine göre şarjı çok az harcıyor. Ayrıca bu program Last.fm desteği sunuyor ve çalma listelerini yönetmenize yardımcı oluyor. Ama göstereceği reklamlara alışsanız iyi edersiniz.

Soundcloud Music Downloaders For iPhone

1. Soundflake

iPhone kullanıcıları için SoundCloud müzik indirme konusunda bir numaradır. Programın arayüzü kullanımı kolaylaştıracak bir tasarıma sahip ve aynı zamanda çok şık dizayn edilmiş.

Soundflake uygulamasını kullanmak için ücretsiz kaydolmanız gerekiyor.

2. Cloud Music Pro

Not: Bu uygulama AppStore mağazasından silindiği için biz de he açıklamasını hem de indirme bağlantısını kaldırdık.


Yayımlandı

kategorisi