Tabletin Şifresini Unuttum Nasıl Açarım Vestel Şifre Kırma

Sevgili Telefon Haber takipçileri, bu yazımda Vestel marka tabletin şifresini unuttum nasıl açarım diye soranlar için güzel bir resimli anlatım hazırladım.

Tableti şifresiz yani şifre girmeden açmak için öncelikle sıfırlama yani fabrika ayarlarına geri döndürme (format atma) işlemi yapmak zorundayız.

Tüm verileriniz silinecektir. Eğer hafıza kartı kullanıyorsanız, bari onun içindekiler silinmesin diye hafıza kartını çıkartın.

Ayrıca şarjın en az yüzde 50 dolu olduğuna emin olun.

Vestel Tablet Şifresi Nasıl Kırılır?


Şifreyi kırmak mümkün değil. Onun yerine şifreyi kaldırmak için cihazı sıfırlayacağız.

Bunun için öncelikle tabletin ses açma ve güç tuşuna yani cihazı açma/kapama tuşuna birlikte basarak bir süre basılı halde tutun.

Aşağıdaki ekranı gördüğünüzde basmayı bırakın. Ardından ses açma/kısma tuşuyla üst taraftaki Recovery Mode seçeneğini seçin ve Güç tuşuna bir kere basın.

Böylece birkaç saniye sonra aşağıdaki ekranı göreceksiniz. Burada ses açma ve ses kısma tuşlarına duruma göre basarak wipe data/factory reset seçeneğinin üzerine gelin yani seçin.

Ardından Güç tuşuna bir kere basın.

Yine sesi açma ve kısma tuşlarını kullanarak aşağıdaki resimde gördüğünüz Yes — delete all user data seçeneğini seçin.

Sonrasında yine güç tuşuna bir defa basın.

Karşınıza aşağıdaki ekran gelecek. Burada ses açma/kısma tuşları yardımıyla reboot system now seçeneğini seçin. Aslında zaten bu seçenek seçili halde ekrana geliyor. Neyse bu seçenek seçiliyken Güç tuşuna son bir kez daha basın.

İşte hepsi bu kadar arkadaşlar. Biraz sabırla bekledikten sonra aşağıdaki resimde gördüğünüz Hoş geldiniz yazan ekran açılacak ve telefonu en baştan yeniden kuracaksınız. Doğal olarak Türkçe seçeneğine tıklayarak devam eden ve kurulumu tamamlayın.

Bu yazıda Vestel tabletin şifresini unuttum nasıl açarım diyen arkadaşlar için yapılması gereken her adımı resimlerle gösterdik. İnşallah sorunsuz bir şekilde halledersiniz. Ama sorun yaşarsanız, aşağıdan yorum yazarak bize bildirin ve uzman ekibimizle en kısa sürece ücretsiz teknik destek sunalım.


Yayımlandı

kategorisi