Yasaklı Sitelere Giriş Siteleri Programsız 2020

Türkiye internet anlamında yasaklar ülkesi olmaya devam ediyor. Bu nedenle bu yazıda yasaklı sitelere giriş siteleri listesini paylaşıyorum.

Geçmişte bu tarz siteler pek çok web sitesinde verildi ama onların artık büyük bir çoğunluğu çalışmıyor hatta kapanıp gittiler.

Dolayısıyla 2020 itibariyle kesinlikle çalışan ve işini kusursuz yapan ktunnel tarzı siteleri sunuyorum. Böylece hiçbir program yüklemeye gerek kalmadan yani tamamen programsız olarak bütün kapatılan sitelere girebilirsiniz.

Bu sitelerin hepsi aynı mantıkla çalışıyor. Mesela listemizin birinci sırasındaki Hidester adlı sitenin ana sayfası yukarıdaki resimde gösterilmiştir. Burada soldaki açılır menüden ABD sunucusunu yada Avrupa sunucusunu seçebilirsiniz. En sağdaki dişli çark simgesine tıklayarak 4 seçenekten oluşan ayarları açabilirsiniz. Bu seçenekler şunlardır: Url şifreleme, çerezlere izin verme, Script kodlarını silme, objeleri soyma (boşaltma).

Yasaklı sitenin URL adresini, örneğin www.wikipedia.org adresini, ortadaki kutuya yazıp Surf anonymously butonuna basmanız yeterlidir.

İşte  yasaklı sitelere girmek için kullanabileceğiniz ktunnel benzeri en iyi siteler


  1. Hidester
  2. HideMyAss Proxy
  3. Hide.me
  4. ProxySite.com
  5. KPROXY
  6. VPNBOOK
  7. MegaProxy
  8. CroxyProxy.com
  9. ProxFree.com
  10. GenMirror.com
  11. Zalmos
  12. 4EverProxy.com
  13. ProxySite.Video
  14. FilterBypass.me
  15. NewIPNow.com

Listedeki siteler hakkında soru sormak için yada kırık link bildirmek için lütfen aşağıdan yorum yazınız. Yukarıda programsız bir şekilde yasaklı sitelere giriş sitelerini paylaştık. Bir sonraki makalemizde görüşmek dileğiyle hoşça kalın…


Yayımlandı

kategorisi