2018 Rap Tavsiyeleri

2018’de rap müziği, çeşitlilik ve yeniliklerle dolu heyecan verici bir yıl geçirdi. Yeni nesil rapçiler, türün sınırlarını zorlayarak ve yeni sesler ve stiller getirerek sahneye çıktı. Bu makalede, 2018’in en iyi rap albümlerini ve sanatçılarını ele alacağız ve rap müziğinin geleceği hakkında bazı tahminlerde bulunacağız.

2018’in En İyi Rap Albümleri

  • Cardi B – Invasion of Privacy

Cardi B’nin ilk stüdyo albümü Invasion of Privacy, 2018’in en başarılı rap albümlerinden biri oldu. Albüm, Billboard 200 listesinde 1 numaraya yükseldi ve 2 milyondan fazla kopya sattı. Invasion of Privacy, Cardi B’nin güçlü vokalleri, akılda kalıcı şarkı sözleri ve çeşitli müzik tarzlarını harmanlamasıyla öne çıkıyor.

  • Travis Scott – Astroworld

Travis Scott’un üçüncü stüdyo albümü Astroworld, 2018’in en çok beğenilen rap albümlerinden biri oldu. Albüm, Billboard 200 listesinde 1 numaraya yükseldi ve 2 milyondan fazla kopya sattı. Astroworld, Travis Scott’un benzersiz prodüksiyon tarzı, akılda kalıcı şarkı sözleri ve çeşitli konuk sanatçıların yer almasıyla öne çıkıyor.

  • J. Cole – KOD

J. Cole’un beşinci stüdyo albümü KOD, 2018’in en çok beklenen rap albümlerinden biriydi. Albüm, Billboard 200 listesinde 1 numaraya yükseldi ve 3 milyondan fazla kopya sattı. KOD, J. Cole’un güçlü söz yazarlığı, akılda kalıcı şarkı sözleri ve çeşitli müzik tarzlarını harmanlamasıyla öne çıkıyor.

  • Kendrick Lamar – Black Panther: The Album

Kendrick Lamar’ın dördüncü stüdyo albümü Black Panther: The Album, 2018’in en önemli rap albümlerinden biriydi. Albüm, Billboard 200 listesinde 1 numaraya yükseldi ve 2 milyondan fazla kopya sattı. Black Panther: The Album, Kendrick Lamar’ın güçlü söz yazarlığı, akılda kalıcı şarkı sözleri ve çeşitli müzik tarzlarını harmanlamasıyla öne çıkıyor.

  • Drake – Scorpion

Drake’in beşinci stüdyo albümü Scorpion, 2018’in en çok satan rap albümlerinden biri oldu. Albüm, Billboard 200 listesinde 1 numaraya yükseldi ve 5 milyondan fazla kopya sattı. Scorpion, Drake’in güçlü vokalleri, akılda kalıcı şarkı sözleri ve çeşitli müzik tarzlarını harmanlamasıyla öne çıkıyor.

2018’in En İyi Rap Sanatçıları

  • Cardi B

Cardi B, 2018’in en başarılı rap sanatçılarından biriydi. İlk stüdyo albümü Invasion of Privacy, Billboard 200 listesinde 1 numaraya yükseldi ve 2 milyondan fazla kopya sattı. Cardi B, güçlü vokalleri, akılda kalıcı şarkı sözleri ve çeşitli müzik tarzlarını harmanlamasıyla öne çıkıyor.

  • Travis Scott

Travis Scott, 2018’in en çok beğenilen rap sanatçılarından biriydi. Üçüncü stüdyo albümü Astroworld, Billboard 200 listesinde 1 numaraya yükseldi ve 2 milyondan fazla kopya sattı. Travis Scott, benzersiz prodüksiyon tarzı, akılda kalıcı şarkı sözleri ve çeşitli konuk sanatçıların yer almasıyla öne çıkıyor.

  • J. Cole

J. Cole, 2018’in en çok beklenen rap sanatçılarından biriydi. Beşinci stüdyo albümü KOD, Billboard 200 listesinde 1 numaraya yükseldi ve 3 milyondan fazla kopya sattı. J. Cole, güçlü söz yazarlığı, akılda kalıcı şarkı sözleri ve çeşitli müzik tarzlarını harmanlamasıyla öne çıkıyor.

  • Kendrick Lamar

Kendrick Lamar, 2018’in en önemli rap sanatçılarından biriydi. Dördüncü stüdyo albümü Black Panther: The Album, Billboard 200 listesinde 1 numaraya yükseldi ve 2 milyondan fazla kopya sattı. Kendrick Lamar, güçlü söz yazarlığı, akılda kalıcı şarkı sözleri ve çeşitli müzik tarzlarını harmanlamasıyla öne çıkıyor.

  • Drake

Drake, 2018’in en çok satan rap sanatçılarından biriydi. Beşinci stüdyo albümü Scorpion, Billboard 200 listesinde 1 numaraya yükseldi ve 5 milyondan fazla kopya sattı. Drake, güçlü vokalleri, akılda kalıcı şarkı sözleri ve çeşitli müzik tarzlarını harmanlamasıyla öne çıkıyor.

Rap Müziğinin Geleceği

Rap müziği, sürekli olarak gelişen ve değişen bir türdür. 2018’de rap müziğinde gördüğümüz çeşitlilik ve yenilik, türün geleceği için umut verici bir işarettir. Yeni nesil rapçiler, türün sınırlarını zorlayarak ve yeni sesler ve stiller getirerek rap müziğini daha da zenginleştiriyorlar. Rap müziğinin geleceği parlak görünüyor ve önümüzdeki yıllarda daha da heyecan verici albümler ve sanatçılar göreceğiz.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi