Aras Kargo Ücreti 2024-2025 Güncel

Aras Kargo Ücretleri 2023

Aras Kargo, Türkiye’nin en büyük kargo şirketlerinden biridir. 1979 yılında kurulan şirket, Türkiye’nin her yerine kargo hizmeti sunmaktadır. Aras Kargo’nun kargo ücretleri, gönderinin ağırlığına, hacmine, mesafesine ve teslimat tarihine göre değişmektedir.

Yurtiçi Kargo Ücretleri

Aras Kargo’nun yurtiçi kargo ücretleri, gönderinin ağırlığına ve hacmine göre belirlenmektedir. Ağırlık 0-5 kg aralığındaki gönderiler için ücret, 48,54 TL’den başlamaktadır. Ağırlık 5-10 kg aralığındaki gönderiler için ücret, 62,82 TL’den başlamaktadır. Ağırlık 10-15 kg aralığındaki gönderiler için ücret, 75,28 TL’den başlamaktadır. Ağırlık 15 kg ve üzeri gönderiler için ücret, ağırlığa göre artmaktadır.

Hacimsel ağırlık, gönderinin en, boy ve yüksekliğinin çarpımı, 3000’e bölünerek hesaplanır. Gönderinin hacimli ağırlığı, ambalajlı ağırlığından büyükse, faturalandırılacak ağırlık olarak hacimli ağırlık kullanılır.

Aras Kargo’nun yurtiçi kargo ücretleri, mesafeye göre de değişiklik göstermektedir. Gönderinin çıkış ve varış şehirleri arasındaki mesafe arttıkça, kargo ücreti de artmaktadır.

Aras Kargo’nun yurtiçi kargo ücretleri, teslimat tarihine göre de değişiklik göstermektedir. İvedi kargo olarak gönderilecek gönderiler için ücret, normal kargo olarak gönderilecek gönderilerden daha yüksektir.

Aras Kargo Yurtiçi Kargo Ücreti Hesaplama

Aras Kargo yurtiçi kargo ücretini hesaplamak için Aras Kargo’nun web sitesinde bulunan kargo ücreti hesaplama aracını kullanabilirsiniz. Bu aracı kullanarak, gönderinizin ağırlığını, hacmini, çıkış ve varış şehirlerini ve teslimat tarihini seçerek kargo ücretini öğrenebilirsiniz.

Aras Kargo Yurtdışı Kargo Ücretleri

Aras Kargo’nun yurtdışı kargo ücretleri, gönderinin ağırlığına, hacmine, mesafesine ve ülkeye göre değişmektedir. Ağırlık 0-5 kg aralığındaki gönderiler için ücret, ülkeye göre 20-100 USD arasında değişmektedir. Ağırlık 5-10 kg aralığındaki gönderiler için ücret, ülkeye göre 30-150 USD arasında değişmektedir. Ağırlık 10-15 kg aralığındaki gönderiler için ücret, ülkeye göre 40-200 USD arasında değişmektedir. Ağırlık 15 kg ve üzeri gönderiler için ücret, ağırlığa göre artmaktadır.

Hacimsel ağırlık, gönderinin en, boy ve yüksekliğinin çarpımı, 3000’e bölünerek hesaplanır. Gönderinin hacimli ağırlığı, ambalajlı ağırlığından büyükse, faturalandırılacak ağırlık olarak hacimli ağırlık kullanılır.

Aras Kargo’nun yurtdışı kargo ücretleri, mesafeye göre de değişiklik göstermektedir. Gönderinin çıkış ve varış ülkeleri arasındaki mesafe arttıkça, kargo ücreti de artmaktadır.

Aras Kargo’nun yurtdışı kargo ücretleri, teslimat tarihine göre de değişiklik göstermektedir. İvedi kargo olarak gönderilecek gönderiler için ücret, normal kargo olarak gönderilecek gönderilerden daha yüksektir.

Aras Kargo Yurtdışı Kargo Ücreti Hesaplama

Aras Kargo yurtdışı kargo ücretini hesaplamak için Aras Kargo’nun web sitesinde bulunan kargo ücreti hesaplama aracını kullanabilirsiniz. Bu aracı kullanarak, gönderinizin ağırlığını, hacmini, çıkış ve varış ülkelerini ve teslimat tarihini seçerek kargo ücretini öğrenebilirsiniz.

Aras Kargo Ek Ücretler

Aras Kargo, bazı gönderiler için ek ücret talep etmektedir. Bu ek ücretler, gönderinin içeriğine, ağırlığına, boyutuna ve teslimat tarihine göre değişmektedir.

Aras Kargo’nun talep ettiği ek ücretlerden bazıları şunlardır:

  • Fragile (kırılabilir) gönderi ücreti
  • Sigorta ücreti
  • KDV
  • Gümrük vergisi

Fragile (Kırılabilir) Gönderi Ücreti

Fragile (kırılabilir) olarak gönderilecek gönderiler için Aras Kargo, ek ücret talep etmektedir. Bu ücret, gönder


Yayımlandı

kategorisi