Arçelik tv biss key nasıl girilir? Pratik yolu (2020)

Sitemize hoş geldiniz, Teknik Servis bölümünde bu kez Arçelik TV’lerde biss key nasıl girilir sorusuna kısa ve öz bir cevap veriyoruz.

Arçelik TV biss key girmenin iki yolu var. Bunlardan birisi uzun ve sıkıcı iken, diğer kısa ve pratik yöntemdir ve biz de bu sayfada kısa yolu göstereceğiz. Dilerseniz lafı çok fazla dolandırmadan doğrudan doğruya konumuza giriş yapalım.

Öncelikle kumandayı elinize alıp Menü tuşuna basın. Aşağıdaki resimde kırmızı renkli ok işaretiyle basmanız gereken Menü düğmesi gösterilmiştir.

Böylece menü ekranı açılacak. Bu ekrandayken kumandadan 2011 sayılarını tuşlayın veya 2477 sayılarını tuşlayın. Tuşladığınız zaman Biss Key ekranının açıldığını göreceksiniz.

Biss Key kodunu girmek için önce kumandanın üstünde bulunan sarı tuşa basın. Basmanız gereken sarı tuş alttaki resimde gösterilmiştir.

Böylece kod girme alanı açılacak ve Biss Key kodunu gireceksiniz.

Önemli not: 2011 yada 2477 rakamlarını tuşladığınız zaman Biss Key ekranı karşınıza gelmiyorsa, televizyonunuzda böyle bir özellik yok demek oluyor.

Yukarıda Arçelik tv biss key nasıl girilir henüz bilmeyenler için görseller yardımıyla anlatmaya çalıştık. Umarız başarılı ve yararlı bir makale olur.


Yayımlandı

kategorisi