Arıza Oyuncu Kadrosu 2024-2025 Güncel

Arıza Oyuncu Kadrosu

Tolga Sarıtaş

Ali Rıza Altay

Tolga Sarıtaş, Arıza dizisinde Ali Rıza Altay karakterini canlandırmaktadır. Ali Rıza, İstanbul’un arka sokaklarında yetişmiş, dürüst, adaletli ve vicdanlı bir adamdır. Hiçbir zaman güçlülere boyun eğmemiş, haksızlığa uğrayanları her zaman savunmuştur.

Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 2011 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’ne girmiştir. Öğrencilik yıllarında tiyatro oyunlarında yer almıştır. 2013 yılında Kara Para Aşk dizisi ile ilk kez ekranlara gelmiştir. Bu diziyle büyük bir başarı yakalamış ve geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Ardından Söz, Çukur ve Yeni Hayat gibi dizilerde rol almıştır.

Ayça Ayşin Turan

Halide Gürkan

Ayça Ayşin Turan, Arıza dizisinde Halide Gürkan karakterini canlandırmaktadır. Halide, İstanbul’un zengin ve varlıklı ailelerinden birinin kızıdır. Babası Haşmet Gürkan, şehrin en güçlü adamlarından biridir. Halide, babasının baskıcı tavırlarından sıkılmış ve özgür olmak istemektedir.

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 tarihinde Sinop’ta doğmuştur. 2011 yılında Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü’ne girmiştir. Öğrencilik yıllarında tiyatro oyunlarında yer almıştır. 2014 yılında Karagül dizisi ile ilk kez ekranlara gelmiştir. Bu diziyle büyük bir başarı yakalamış ve geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Ardından Meryem, Hakan Muhafız ve Ada Masalı gibi dizilerde rol almıştır.

Ahmet Mümtaz Taylan

Haşmet Gürkan

Ahmet Mümtaz Taylan, Arıza dizisinde Haşmet Gürkan karakterini canlandırmaktadır. Haşmet, İstanbul’un en güçlü adamlarından biridir. İş hayatında başarılı olduğu kadar aile hayatında da baskıcı ve sert bir adamdır.

Ahmet Mümtaz Taylan, 24 Mart 1964 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 1987 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 1990 yılından beri tiyatro, sinema ve dizi oyunculuğu yapmaktadır. Bugüne kadar birçok ödül kazanmıştır.

Olgun Toker

Burak Ersoylu

Olgun Toker, Arıza dizisinde Burak Ersoylu karakterini canlandırmaktadır. Burak, Haşmet Gürkan’ın oğludur. Babasının baskıcı tavırlarından kurtulmak için Halide ile birlikte kaçar.

Olgun Toker, 10 Nisan 1988 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 2011 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 2012 yılından beri tiyatro, sinema ve dizi oyunculuğu yapmaktadır.

Levent Can

Fuat Ersoylu

Levent Can, Arıza dizisinde Fuat Ersoylu karakterini canlandırmaktadır. Fuat, Haşmet Gürkan’ın diğer oğludur. Babasının en güvendiği adamlarından biridir.

Levent Can, 12 Eylül 1975 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 2000 yılından beri tiyatro, sinema ve dizi oyunculuğu yapmaktadır.

Murat Daltaban

Muzaffer Cura

Murat Daltaban, Arıza dizisinde Muzaffer Cura karakterini canlandırmaktadır. Muzaffer, Ali Rıza’nın eski amiridir. Ali Rıza’ya hep destek olmuş ve onu hep korumuştur.

Murat Daltaban, 29 Ocak 1961 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 1984 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 1985 yılından beri tiyatro, sinema ve dizi oyunculuğu yapmaktadır. Bugüne kadar birçok ödül kazanmıştır.

Dilara Aksüyek

Füsun Keskin

Dilara Aksüyek, Arıza dizisinde Füsun Keskin karakterini canlandırmaktadır. Füsun, Ali Rıza’nın eski sevgilisi ve Mert’in annesi


Yayımlandı

kategorisi