Aylak Okey Java Sorunu, Aylak Okeye Neden Giremiyorum?

Merhaba arkadaşlar, bu yazıda son günlerde yaşanan Aylak okey java sorununa ve çözüm yöntemine yer veriyorum. Eğer Aylak okeye neden giremiyorum diye soruyorsanız, cevabı için okumaya devam edin.

Arkadaşlar Aylak Okey oynamak için bilgisayarınızda JAVA yazılımının güncel sürümü yüklü olmalıdır. Ayrıca JAVA kontrol panelinden bazı ince ayarların yapılması gerekmektedir.

Aylak.com üzerinden okey oynarken yaşadığınız hatayı çözmek için öncelikle Program Ekle/Kaldır penceresini açın ve burada JAVA ile alakalı hangi yazılım varsa tek tek seçip kaldırın.

Ardından bu linke tıklayın. Açılan sayfada Ücretsiz Java İndirme yazan butona basıp JAVA programını indirin ve bilgisayara kurun.

Sonrasında Denetim Masası > Java Control Paneli adımlarını takip edin ve Security sekmesine giriş yaparak Security Level kısmını Medium olarak seçin.

Hepsi bu kadar basit arkadaşlar. Artık Aylak.com sitesini ziyaret ederek sorunsuz bir şekilde okey oynamanın tadını çıkarabilirsiniz.

Yukarıda aylak okey java sorununun çözümü için gerekli olan java programının indirme linkini ve yapılması gereken java ayarlarını sizlerle paylaştık. Eğer işinize yaradıysa, lütfen sosyal medyada paylaşın.


Yayımlandı

kategorisi