Beko buzdolabı alana çamaşır makinesi hediye kampanyası 2020

Herkese selam, bu yazıda Beko buzdolabı alana çamaşır makinesi hediye kampanyasıyla alakalı bildiklerimi paylaşacağım. Ben de yeni bir buzdolabı satın almayı düşünüyorum ve bu konuyu arkadaşlarıma açtığım zaman bana böyle bir kampanyadan faydalandıklarını ve böylece çamaşır makinesini bedavaya getirdiklerini anlattılar. Üstelik kampanyanın halen daha devam ettiğini ifade ettiler.

Peki bu gerçekten doğru mu? Beko’nun no-frost  buzdolabını alana yanında bir çamaşır makinesini hediye olarak ücretsiz bir şekilde veriyorlar mı?

Bu konuda yaptığım araştırmalar sonucunda şuan için böyle bir kampanyanın söz konusu bil olmadığın üzülerek anlamış bulunmaktayım.

Bu kampanya yıllar önce 2009 ve 2010 yıllarında Beko tarafından gerçekten yapılmıştı ve büyük bir rağbet görmüştü. Ama maalesef artık böyle bir şey yok.

Zaten Beko’nun güncel ve geçerli olan tüm kampanyalarını kendi resmi sitesi üzerinde buraya tıklayarak görebilirsiniz. Şuan için beyaz eşyalardan 3 tanesini birlikte alana 1500 TL’lik 32 inç boyutunda akıllı TV hediye kampanyası mükemmel görünüyor. Ayrıca çamaşır makinesi alana kurutma makinesinde 700 TL indirim kampanyası da süper.

Dolayısıyla internette boşuna arama yaparak vaktinizi kaybetmeyin. Zaten değerli zamanınızı boş yere harcamamanız için bu yazıyı üşenmeden yazma ihtiyacı hissettim.

Yukarıda Beko buzdolabı alana çamaşır makinesi hediye kampanyası hakkındaki gerçekleri dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. Umarım faydalı olur.


Yayımlandı

kategorisi