BİMER (CİMER) Şikayet Dilekçesi Örneği 2020

Merhabalar, bu yazıda BİMER şikayet dilekçesi örneği sunuyoruz. Açılımı başbakanlık iletişim merkezi olan bimer artık kapatılmıştır. Çünkü Türkiye’de başbakanlık sistemi iptal edilerek cumhurbaşkanlığı sistemine geçilmiştir.

Bundan dolayı artık BİMER yerine CİMER’e şikayetlerinizi yollamanız gerekmektedir. CİMER’in açılımı ise cumhurbaşkanlığı iletişim merkezidir.

Bundan sonra sadece internet bağlantısını kullanarak tüm ihbar, şikayet ve sorunlarınızı doğrudan doğruya sayın cumhurbaşkanına iletebilirsiniz. Bu bizlere teknolojinin sunduğu en güzel nimetlerden biridir.

CİMER’e yapılan tüm başvurular Cumhurbaşkanlığı koordinasyon merkezi tarafından ilgili kurum ve kuruluşlara iletilerek çözüme kavuşturulmaktadır. Ayrıca cumhurbaşkanlığı koordinasyon merkezi size tüm süreç ile alakalı bilgiler vermektedir.

Eğer CİMER’e mektupla başvuracaksanız kağıt üzerinde isim, soyisim, tc kimlik no, adres ve telefon numarası olmalıdır. Derdinizi olabildiği kadar kısa ve öz bir biçimde anlatmalısınız. Tabii ki mektubun sonuna imzanızı ekleyin.

CİMER’e e-posta yoluyla veya telefon açarak da ihbar, şikayet ve talepte bulunabilirsiniz.

Asılsız ihbarlar ve iftiralar kanunen suçtur. Dolayısıyla CİMER’e yapılan başvurularda bu suçu işlememeye özen göstermelisiniz.

Aşağıdaki resimde CİMER şikayet dilekçesi örneği gösterilmiştir.

Yukarıdaki şablona bakarak ve gerekli uyarlamaları yaparak sizler de CİMER dilekçenizi kolayca hazırlayabilirsiniz. Sorularınız için aşağıdaki yorum kutusunu kullanabilirsiniz. Beğendiyseniz yada sizin için faydalı olduysa, lütfen bu sayfayı sosyal medyada paylaşın.


Yayımlandı

kategorisi