com.android.systemui işlemi durduruldu hatası kesin çözüm 2020

Merhabalar, bu yazıda com.android.systemui işlemi durduruldu şeklindeki hatanın en kesin çözüm yöntemi ile karşınızdayız.

Aslında bu hatanın denenmiş ve işe yaradığı onaylanmış iki farklı çözüm yolu bulunuyor ve bu yazıda her ikisine de kısaca yer vereceğiz.

Birinci Çözüm Yolu:

Android’li telefon veya tablete CM Security adlı antivirüs programını ücretsiz olarak buraya tıklayıp Google Play üzerinden yükleyin. Yükleme bitince uygulamayı çalıştırın ve tarama gerçekleştirin. Tarama bittiği zaman bu problemin artık kaybolduğunu fark edeceksiniz.

İkinci Çözüm Yolu:

Bu yöntem de tıpkı bir önceki gibi oldukça basit. Öncelikle Google Play Store uygulamasını açın ve ardından Uygulamalarım’a giriş yapın.

Sonrasında Google ve Google Play Müzik isimli uygulamaları sırayla seçip Kaldır seçeneğine basarak silin. Böylece güncellemeler silinmiş olacak ve sorun da kendiliğinden çözülmüş olacak.

Sizlere tavsiyem önce birinci yöntemi deneyin eğer düzelmezse ikinci yönteme geçin. Çünkü eğer önce ikinci yöntemi denerseniz, belki telefona virüs bulaştığı için bu sorun düzelmeyebilir. Ama birinci yöntemde sistemde tarama yapacağı için eğer virüs varsa zaten otomatik olarak bu virüsü bulup silecektir.

Yukarıda com.android.systemui işlemi durduruldu hatası ile alakalı en garantili çözüm yollarını paylaştık. Umarız probleminiz çözülür. Sorularınız için aşağıdan yorum yazabiliriz.


Yayımlandı

kategorisi