Dar Alan Mobilyaları 2020 Küçük Evler İçin Akıllı Mobilyalar

Eskinin evleri oldukça büyüktü ve insanlar istediği büyüklükte mobilya alarak evlerini döşüyordu. Fakat günümüzde arsa ve ev fiyatlarının uçmasından sonra artık geniş evler pek yapılmıyor, yapılsa bile gücü yeten adam sayısı çok az oluyor. Özellikle de orta sınıfta yer alan memur ve esnaf kesiminin büyük bir ev satın alması için en az 10 yıllık krediye girmesi gerekiyor ve aylık ödemesi de oldukça yüksek oluyor.

Bundan dolayı artık insanlar 80 metrekare hatta 70 metrekare ve altındaki evlere sığmaya çalışıyorlar. Hal böyle olunca da gereksiz tüm eşyalardan kurtulmaları gerekiyor ve eldeki alanı en iyi şekilde kullanmaları şart oluyor.

Mobilya sektörü de artık buna uyum sağlayarak dar alan mobilyaları üretiyorlar. Yani bildiğiniz yatak odalarından çok daha küçük ve bildiğiniz koltuk takımlarından çok daha ufak modeller piyasaya sunuyorlar.

Siz de nispeten küçük olan evinizi bu tarz mobilyalarla dekore ederek pek çok açıdan avantajlı olabilirsiniz.

Bunun dışında aynı anda 2 işi hatta 3 işi birden görebilen akıllı mobilyaları da tercih edebilirsiniz. Mesela odanın kapısını bir pinpon masasına saniyeler içinde dönüştürebilirsiniz. Dilerseniz dubleksin merdivenlerini birer çekmeceye dönüştürebilir veya ranzayı anında çalışma masasına dönüştürebilirsiniz.

Bu yazıda 2020 yılı için yeni üretilen en güzel dar alan mobilya modellerini ve akıllı mobilyaları sunuyoruz.


Yayımlandı

kategorisi