Eş Anlamlı Kelimeler Tablosu

Herkese merhaba, bu yazıda ilköğretim okulu ve liseye giden öğrenci kardeşlerimiz için eş anlamlı kelimeler tablosu paylaşıyorum. Eş anlamlı kelimelerle alakalı 2 farklı tablo söz konusu. Bunlardan biri dörtlü sütun, diğeri ise 2 sütun şeklinde kelimeleri veriyor.

Örneğin yukarıdaki ekran görüntüsünde anlamdaş kelimeler tablosunun sadece 1 sayfası gösterilmiştir. Toplam 9 sayfadan oluşan 4 sütunlu eş anlamlı kelimeler tablosunu Word (DOCX) dokümanı olarak indirmek için buraya tıklayınız.


Yukarıda gördüğünüz eş anlamlı kelimeler tablosunda sözcükler ve eş anlamlısı birlikte 2 sütun olarak gösterilmiştir. Bu tabloyu RAR arşivi içerisinde bilgisayara yada telefona indirmek için buraya tıklayınız.


KISA VE ÖZ EŞ ANLAMLI KELİMELER TABLOSU

Üstteki resimde görülen 2. Sınıf Türkçe Eş Anlamlı Kelimeler Tablosu hem 2. hem de 3.sınıflara Uygun Eş Anlamlı Kelimeler içeriyor. Bu dosyayı indirmek için tıklayınız.


4. Sınıf Türkçe Eş Anlamlı Kelimeler Tablosu

Yukarıdaki resimde görülen 3 sütunlu mükemmel eş anlamlı kelimeler yani anlamdaş kelimeler tablosunu PDF dosyası formatında buradan indirebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi