Facebook Sayfası Birleştirme Nasıl Yapılır?

Herkese selam, bu sayfada Facebook sayfa birleştirme işlemi nasıl yapılır henüz bilmeyenler için kısaca yapılması gerekenleri anlatıyoruz.

Eğer 2 sayfayı birleştirmek istiyorsanız, iki sayfadan birini seçmeniz gerektiğini söyleyelim. Böylece diğer sayfa, sizin seçtiğiniz sayfaya aktarılacak ve sonrasında diğer sayfa otomatik olarak silinecek.

Facebook Sayfaları Nasıl Birleştirilir?

Öncelikle aşağıdaki bağlantıya tıklayarak web tarayıcısı üzerinde açın.

facebook.com/pages/merge/

Açılan sayfada birleştirebileceğiniz sayfalar çıkacak. İki seçenekten ilk seçtiğiniz sayfa kalacak, diğer sayfa ise ilk seçtiğiniz sayfaya aktarıldıktan sonra silinmiş olacak.

Birleştirilecek iki sayfayı seçtikten sonra Sayfayı Birleştir‘e tıklayın. İşlem tamamlandı. Hepsi bu kadar.

Sayfa birleştirme sınırlaması yok. Ama aşırıya kaçarsanız belki ban yiyebilirsiniz.

Bir ürünün satışı için yada bir markanın tanıtımı için açılan tüm sayfaları birleştirerek tek bir sayfadan kolayca yönetebilirsiniz. Buna mükerrer sayfaları birleştirme işlemi denir.

Bu işlem için mükerrer sayfaları birleştirme formunu doldurup göndermeniz gerekiyor. Böylece Facebook yetkilileri talebinizi değerlendirecek ve ona göre birleştirmeyi yapacak yada reddedecek.

Not: Birleştirilen sayfaları bir daha ayıramazsınız. Yani işlemi geri almak yoktur. Ayrıca birleştirilen sayfaların beğenileri kaybolmuyor ve hangi sayfanın beğenisi fazla ise, o sayfa ana sayfa olarak kalıyor.


Yayımlandı

kategorisi