Gelir Geçici Vergi

Gelir Geçici Vergi (GGV)

Gelir Geçici Vergi (GGV), Türkiye’de gelir vergisi mükelleflerinin gelirlerinden geçici olarak alınan bir vergidir. GGV, gelir vergisi beyannamesi verilmeden önce, gelir elde edildiği sırada ödenir. GGV, gelir vergisi mükelleflerinin gelirlerinden geçici olarak alınan bir vergidir. GGV, gelir vergisi beyannamesi verilmeden önce, gelir elde edildiği sırada ödenir.

GGV’nin Konusu

GGV’nin konusu, gelir vergisi mükelleflerinin gelirlerinden geçici olarak alınan vergidir. GGV, gelir vergisi beyannamesi verilmeden önce, gelir elde edildiği sırada ödenir. GGV, gelir vergisi mükelleflerinin gelirlerinden geçici olarak alınan bir vergidir. GGV, gelir vergisi beyannamesi verilmeden önce, gelir elde edildiği sırada ödenir.

GGV’nin Ödenmesi

GGV, gelir elde edildiği sırada, gelir vergisi beyannamesi verilmeden önce ödenir. GGV, gelir vergisi mükelleflerinin gelirlerinden geçici olarak alınan bir vergidir. GGV, gelir vergisi beyannamesi verilmeden önce, gelir elde edildiği sırada ödenir.

GGV’nin Beyan Edilmesi

GGV, gelir vergisi beyannamesinde beyan edilir. GGV, gelir vergisi mükelleflerinin gelirlerinden geçici olarak alınan bir vergidir. GGV, gelir vergisi beyannamesi verilmeden önce, gelir elde edildiği sırada ödenir.

GGV’nin İadesi

GGV, gelir vergisi beyannamesinde beyan edilen gelirden fazla ödenmişse, fazla ödenen tutar mükellefe iade edilir. GGV, gelir vergisi mükelleflerinin gelirlerinden geçici olarak alınan bir vergidir. GGV, gelir vergisi beyannamesi verilmeden önce, gelir elde edildiği sırada ödenir.

GGV ile İlgili Faydalı Siteler

GGV ile İlgili Faydalı Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi