Gizli Numaradan Arayanı Bulma 2020 Programsız Kesin Yöntem

Birisi gizliden arayarak sizi sürekli rahatsız ediyorsa, polise gitmeden önce arayanın kim olduğunu öğrenebilirsiniz. Gizli numaradan arayanı bulmak için yapmanız ve bilmeniz gerekenleri bu yazıda kısaca anlatıyoruz.

Turkcell, Turk Telekom, Vodafone ve diğer tüm operatörlerde fatura detaylarına girip inceleyerek sizi gizliden arayan kişinin gerçek telefon numarasını görebilirsiniz. Bunun için gizliden arayan kişinin hangi gün ve saatte aradığını bir kenara not etmeniz yeterlidir. Sonra fatura yani harcama detayına girip bu tarih ve saate göz atarak arayan kişinin kim olduğunu öğrenebilirsiniz.

Turkcell Gizli Numaradan Arayanı Bulma Nasıl Yapılır?

Örneğin Turkcell Bireysel menüsünden giriş yapıp ardından Fatura Analizi > Detay sayfasını açın. Giriş şifrenizi unuttuysanız yada bilmiyorsanız almak için SIFRE yazarak 2222 ye mesaj gönderin.

Böylece karşınıza yukarıdaki resimde gördüğünüze benzer şekilde harcama detayları çıkacak. Burada en soldaki tarihe ve saate bakarak sizi gizliden arayan kişinin aradığı günü ve saati bulun ve hemen sağ tarafında yer alan telefon numarasını bir kenara not edin. Çünkü sizi gizliden arayan kişinin gerçek telefon numarası budur.

Turk Telekom Gizli Numaradan Arayanı Bulma Nasıl Yapılır?

Türk Telekom’un resmi web sitesine girip online işlemler > lira işlemlerim > harcama detayı sayfasını açın. Şifrenizi unuttuysanız yeniden almak için tuş takımından *952# tuşlamanız yeterlidir.

Vodafone Gizli Numaradan Arayanı Bulma Nasıl Yapılır?

Maalesef Vodafone hattında gizli numaradan arayanı sorgulamak ve öğrenmek için hiçbir servis yada uygulama yoktur. Dolayısıyla savcılığa başvurmaktan başka yolunuz yok. Gizliden yapılan aramaları engellemek için GIZLI AC yazıp 7046 ya göndermeniz yeterlidir.

Bu haberimizde Gizli Numaradan Arayanı Bulma konusunda sizlere yardımcı olmaya çalıştık. Takıldığınız yerler için yorum yazarak yardım isteyebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi