GTA San Andreas Motosiklet Hilesi Kodu

Selamlar, bu yazımda GTA San Andreas oyunundaki motosiklet hilesi kodlarını paylaşacağım. Öncelikle direk olarak şifre yazıp motosiklet alamayacağınızı belirtelim. Böyle bir hile şuan için yok bundan sonra da çıkacağını sanmıyorum.

Fakat son model mükemmel motosikletlere binmeniz hala mümkün. Bunu iki farklı şekilde yapabilirsiniz.

Yukarıdaki süper motorlara binmek ister misiniz?

Bunun için öncelikle buraya tıklayarak açılan sayfadan GTA San Andreas için özel olarak dizayn edilen muhteşem motosiklet yamalarını indirip oyun klasörüne atarak hayalinizdeki motosikleti kullanabilirsiniz.

Ama ille de yama indirmek zorunda değilsiniz. Aşağıdaki resimde gördüğünüz muhteşem tron motosikletin sahibi olmak ister miydiniz? Bunun için sadece oyundaki gizli bir yere gitmeniz yeterlidir.

Bu motoru nerede bulacağınızı ve nasıl alacağınızı öğrenmek için aşağıdaki videoyu izlemeniz yeterlidir.

GTA San Andreas oyunundaki en iyi mosotikletlere binmek istiyorsanız, bunu nasıl yapacağınız aşağıdaki videoda kısaca anlatılmıştır. Mutlaka izlemenizi öneriyorum.

Yukarıda sizlere GTA San Andreas motosiklet hilesi hakkında bilgiler sunduk. Umarız faydalı olur. Beğenirseniz sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmeyin. Desteğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.


Yayımlandı

kategorisi