Instagram üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu çözümü

Herkese selam, bu yazıda Instagram üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu şeklindeki hatanın olası nedenleri ve muhtemel çözüm yöntemleri hakkında sizlerle bazı önemli bilgileri paylaşacağız.

Eğer VPN, Proxy ve DNS değiştirme programlarını yada tarayıcı eklentilerini kullanıyorsanız, Instagram’da bu ve benzeri hatalarla karşılaşmanız normaldir.

Ayrıca ortak bir internet ağından mesela bir okulun yada iş yerinin internetinden Instagram’a bağlanmaya çalışıyorsanız ve sizden önce bu ağ üzerinden Instagram’a çok fazla giriş denemesi ve saldırı gerçekleşmiş ise, o zaman güvenlik gereği bu hatayı alabilirsiniz. Çünkü Instagram kendi sistemini koruma dürtüsüyle bu tür cezalar verebilir.

Eğer yukarıda sözünü ettiğim durumların hiçbiri size uymuyorsa, o zaman instagram.com adresine web tarayıcısı üzerinden giriş yapmayı deneyin. Eğer yine giriş yapamazsanız, büyük ihtimalle hesabınızda bir problem vardır.

Bu durumda alttaki linke tıklayın ve açılan sayfadan “Hesabıma erişemiyorum” seçeneğini işaretleyip Gönder butonuna tıklayın.

https://help.instagram.com/contact/151081798582137

Açılan sayfadaki formu doğru biçimde doldurup gönderin. Böylece Instagram yetkilileri size yardımcı olacaktır.

Instagram verileri nasıl silinir?

Instagram verilerini temizlemek çözüm olabilir. Aşağıdaki yolu izleyerek silebilirsiniz.

Ayarlar > Uygulamalar > İnstagram > Depolama > Verileri temizle

Instagram nasıl güncellenir?

Instagram’ı güncellemek çözüm olabilir.

Google Play uygulamasını açıp arama alanına instagram yazın ve instagram uygulamasının sayfasını açın. Açılan sayfada Güncelle yazıyorsa buna basarak güncelleyin. Yazmıyorsa, demek ki güncel.

Google Play verileri nasıl temizlenir?

Google play uygulama verilerini temizlemek çözüm olabilir.

Ayarlar > Uygulamalar > Google Play > Depolama > Verileri temizle yolunu izleyin.


Yayımlandı

kategorisi