iPhone Kaç GB Olduğu Nerde Yazar? Kaç GB Yer Kaldı?

Selam arkadaşlar, bu yazıda iPhone kaç gb olduğu nerede yazıyor ve iPhone telefonumda kaç gb yer kaldı diye soran kişiler için bu bilgilerin yer aldığı ekranı açma konusunda yardımcı olacağız.

Bildiğiniz gibi iPhone cihazların 32GB, 64 GB, 128GB ve 256 GB olan modelleri bulunuyor. Elinizdeki iPhone telefonun bunlardan hangisi olduğunu yani kaç GB hafızası olduğunu bilmiyorsanız ve telefonun hafıza kapasitesini öğrenmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip ediniz.

Öncelikle iPhone’da Ayarlar‘ı açın ve açılan ekranda Genel seçeneğine dokunun. Sonrasında karşınıza çıkan ekrandaki Hakkında seçeneğinin üzerine basın. Bu işlemler alttaki resimde 1, 2 ve 3 numaralı oklar ile gösterilmiştir.

Böylece açılan ekranda aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi iPhone cihazınızın tüm bilgileri detaylı bir şekilde görünecek.

Burada telefonum kaç GB diye merak edenler bu sorunun cevabını 4 numaralı ok ile gösterilen Kapasite alanında görecek. Üstteki resme göre kapasite 32 GB.

Telefonumda kaç GB yer kaldı diye merak edenler ise, bu sorunun cevabını 5 numaralı ok ile gösterilen Kullanılabilir alanında görecek. Yukarıdaki örnekte kullanılabilir alan 17,46 GBolarak gösterilmiş. Demek ki 32-17,46=14,54 GB’lık bir alan kullanılmış.

İşte hepsi aslında bu kadar kolay arkadaşlar. Bu konu ile ilgili sorularınızı yorum yazarak sorabilir ve uzman teknik ekibimizden ücretsiz teknik destek alabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi