iPhone’umdan Gönderildi Yazısını Kaldırma Resimli Anlatım

iPhone üzerinden birine mail gönderdiğiniz zaman e-postanın en sonunda yani mesajın en alt kısmında otomatik olarak “iPhone’umdan gönderildi” yazısı yer alır. Bu yazı sizi rahatsız ediyorsa ve kaldırmak istiyorsanız, yapmanız gerekenleri kısaca anlatıyoruz.

İş yerinde çalışırken biriyle mailleştiğiniz zaman her mesajın sonuna şirket logosunu otomatik olarak bir imza biçiminde eklemek faydalı ve pratik bir özelliktir.

Fakat bu imza özelliğinin varsayılan olarak her iPhone’da açık olması ve şirket logosunu yada kendi imzasını eklemeyenlerde “iPohone’umdan gönderildi” şeklinde mesaj yazması hiç hoş değil.

Gelin birlikte bu mesajı yok edelim.

Peki iPhone’umdan gönderildi imzası nasıl silinir?


Öncelikle iPhone cihazında Ayarlar ekranını açın ve ekranı aşağıya doğru kaydırarak Mail seçeneğini bulup üzerine dokunun. Bu işlem aşağıdaki görselde 1 ve 2 numaralı ok ile gösterildi.

Açılan ekranda ekranı epey aşağıya doğru kaydırın ve İmza seçeneğini bulup üzerine dokunun. Alttaki resimde 3 nolu ok ile gösterildi.

Son olarak karşınıza aşağıdaki resimde gördüğünüz iPhone’umdan gönderildi yazısı çıkacak. Bu yazının üzerine basıp hepsini silin ve bu şekilde kaydedin.

Olay bundan ibaret arkadaşlar. İsterseniz sildikten sonra kendinize özel ve hoşunuza giden bir imza ekleyebilirsiniz. Bu bir şirket logosu, web site adresi, sosyal medya hesabı veya adınız soyadınız gibi bir şey olabilir.


Yayımlandı

kategorisi