Kimin Rehberinde Nasıl Kayıtlıyım Programı GPT Numara Sorgulama

Selam arkadaşlar, bu yazıda kimin rehberinde nasıl kayıtlıyım diye merak eden siz değerli takipçilerimiz için bunu kolayca öğrenebileceğiniz bir program tanıtıyorum.

GPT Numara Sorgulama isimli yazılım işimizi rahatlıkla görecektir. Bu yazılımın Android uygulamasını buradan yükleyebilirsiniz.

Aslında bu uygulamanın esas amacı arayan kişiyi tanımlama ve istenmeyen çağrıları engellemektir.

Toplamda 40 milyondan fazla kişinin üye olduğu bu uygulamada herkesin bilgisi toplanıyor ve sizi arayan kişi eğer GPT Numara Sorgulama üyesi ise direk olarak arayanın ismini görüyorsunuz. Yani rehberde olmasına gerek yok.

Bu uygulama sizin rehberinizde kayıtlı olan tüm kişileri de otomatik olarak çekip kendi sistemine kaydediyor. Tüm bunları sizden izin alarak yapıyor. Zaten bu uygulamanın amacı bu. Yani uygulamayı yüklemekle bu izni vermiş oluyorsunuz.

Fakat uygulamanın bu kadar meşhur olmasında ve yaygınlaşmasında en önemli etken arkadaşlarınızın rehberinde nasıl kayıtlı olduğunuzu öğrenme yani sizi hangi isimle kaydettiğini görme imkanı sunmasından kaynaklanıyor.

Ayrıca reklam için arayan ve spam yapan aramaları otomatik olarak tespit edip engelleyebiliyor.

GPT Numara Sorgulama nasıl kullanılır?

Uygulamayı yükledikten sonra üstteki resimde 1 numaralı ok ile gösterilen arama alanına bir kişinin telefon numarasını yazın. Eğer kendinizin arkadaşların telefonunda hangi isimlerle kayıtlı olduğunu öğrenmek istiyorsanız, kendi numaranızı yazın.

Ardından 2 numaralı SORGULA butonuna tıklayın. Böylece aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi sonuçları gösterecek. Örneğin Murat isimli birisi başkalarının rehberinde şu isimler kullanılarak kaydedilmiş: Murat kardeşim, Seldanın Eskisi, Sevgilim, Oğlum.

Yukarıda sizlere kimin rehberinde nasıl kayıtlıyım programını ve kullanımını gösterdik. Sorularınızı aşağıdan yorum yazarak sorabilir ve uzman ekibimizden ücretsiz teknik destek alabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi