Klavye Hız Testi Programı İndir Q ve F Klavye

TypingMaster Typing Test adından da anlaşılacağı üzre bir klavye hız testi programıdır. İçerisinde farklı hız testleri bulunmaktadır. Bu testler klavyedeki yazma hızınızı artırmaya ve hatasız yazmaya yardımcı olur. Ayrıca pratik yapmak için eğlenceli oyunlar da bulunmaktadır. Hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için güvenilir bir yazılımdır.

Yazma hızınızı test edin

Programı ilk çalıştırdığınızda direk olarak sizden hız testine girmenizi istiyor ve böylece şuan ki durumunuzu tespit ediyor. Klavye hız testinde bir zaman sınırı bulunuyor ama dilerseniz süreyi kendiniz seçebilirsiniz.

Fakat ideal süre 1 dakikadır. Ayrıca dil seçimini de değiştirebilirsiniz.

Test çok basit. Tek yapmanız gereken ekranda gösterilen kelimeleri en hızlı ve en az hatayla yazmak. Süre bittiği zaman program otomatik olarak test puanınızı ve yazma hızınızı gösteriyor. Böylece dakikadaki yazma hızınızı ve hata oranını öğreniyorsunuz. Testin sonunda yazma hızınıza göre 5 seviyeden birine dahil ediliyorsunuz. Bunlar yavaş, ortalama, akıcı, hızlı ve profesyonel seviyelerdir.

Test bitince eğer daha iyi olabileceğinizi düşünüyorsanız hemen yeniden test yapabilirsiniz. Alternatif olarak programın sunduğu eğitimlere katılarak zamanla daha hızlı yazmayı öğrenebilirsiniz.

Dersler ve egzersizler

TypingMaster programı içerisinde 500 egzersiz bulunuyor ve her biri farklı derslere bölünerek bir seferde sadece tek bir yazma becerisini kazandırmak üzere yapılandırılmış. Örneğin ilk 14 ders klavyeye alıştırma ve klavyeye bakmadan yazmayı öğretmek üzerine odaklanmış. Diğer derslerde ise sembolleri yazma, sayıları yazma ve hızlanma gibi farklı becerilere odaklanıyor.

Her dersin içinde 10 ile 25 dakika arasında tamamlanabilen farklı aktiviteler bulunuyor.

Programın kurulumu ve kullanımı hakkında bilgi sahibi olmak için aşağıdaki kısa videoyu izlemenizi tavsiye ederim.


Yayımlandı

kategorisi