LG Tema İndirme ve Temayı Değiştirme

Sizden gelen mesajlarda LG tema indirme ve LG tema değiştirme konusunda çok sık sorular almaya başladığım için bu yazıda olayı tüm yönleriyle açıklığa kavuşturmak istedim.

Google’ın uygulama mağazasında çok sayıda tema var fakat bunları güvenilmez bulanlar resmi olarak LG’nin yayınladığı temaları bulmak ve yüklemek istiyor.

Bu iş için LG SmartWorld adlı uygulamayı kullanacağız. Yalnızca LG marka telefonlarda yer alan bir uygulama mağazası olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Yani tıpkı Google Play mağazasına benziyor diyelim. Ama üye olmadan direk temalar indirebilirsiniz. Harika temaları bulunuyor.

LG Temalarını İndirmek İçin Şunları Yapınız

Öncelikle Ayarlar > Ekran > Ana Ekran menüsünü açıp Tema seçeneğine basın.

Karşınıza aşağıdaki ekran çıkacak. Burada aşağıdaki resimde ok işaretiyle gösterilen SmartWorld Download yazan seçeneğe basın.

Açılan ekranda pek çok tema seçeneği göreceksiniz. Sevdiğiniz bir temayı seçip İndir yazan butona basın.

Böylece aşağı yukarı 10 ile 15 dakika arası bekledikten sonra seçtiğiniz temayı indirmiş olacaksınız. Biraz yavaş olduğunu söylemeye gerek yok.

Tema indirildiği zaman siz bir şey yapmadan otomatik olarak telefona yükleniyor ve kullanmaya başlıyorsunuz.

Yukarıda LG tema indirme ve değiştirme konusunu resimli olarak sizlere anlatmaya çalıştık. Yorumlarınız bizim için değerlidir. Umarız faydalı bir yazı olur.


Yayımlandı

kategorisi