Microsoft Office 2016 İndir (Orijinal ISO 30 Günlük Deneme Sürümü)

Nihayet Microsoft Office 2016’nın el değmemiş orijinal kurulum dosyasını sitemizden indirebilirsiniz. Artık internette ISO dosyası olarak aramaya gerek yok.

Ofis programları denilince akla hemen Microsoft Office gelir. Başta Word, Excel ve PowerPoint olmak üzere içerisinde çok sayıda faydalı iş araçları barındırır.

Burada paylaştığımız linkler aslında direk olarak Microsoft’un kendi sunucusu üzerinden indirme yapıyor. Dolayısıyla %100 orijinal ve yasal linkler. Üstelik daima son sürümü indirme garantisi sunuyor.

Sahip olduğunuz bilgisayarın mimarisine göre aşağıdaki 32-bit veya 64-bit indirme bağlantısına tıklayın. İndireceğiniz dosya 7 MB boyutunda. Bu indirdiğiniz dosya aslında yükleyicidir ve bu dosyaya çift tıklayarak çalıştırdığınız zaman bilgisayarınıza Office 2016 Pro sürümünü internetten indirerek kuracak. İndirme işleminin süresi internet hızınıza göre değişir. İndirdikten sonra kurulum işleminin tamamlanma süresi ise bilgisayarınızın kapasitesine yani gücüne göre değişir.

Microsoft Office 2016 Pro 32 Bit İndir (Orjinal)

Microsoft Office 2016 Pro 64 Bit İndir (Orjinal)

Bu yazıda sizlere Microsoft Office 2016 indirme linklerini sunduk. Hem indirme hem de kurulum sürecinde yaşayacağınız olası problemler konusunda bizde yardım almak için aşağıdan yorum yazmanız yeterlidir.


Yayımlandı

kategorisi