Online MP3 Kesici İle Şarkının İstenmeyen Kısımlarını Kesip Atın

İnternetteki en iyi online mp3 kesici web site hangisi? Programsız mp3 kesme sitesi mi arıyorsunuz?

Sevdiğiniz bir şarkının istenmeyen kısımlarını kesip atmak mı istiyorsunuz? Bunun için artık herhangi bir bilgisayar programı yada mobil uygulama yüklemeye gerek yok.

MP3CUT.NET sitesini ziyaret ederek her türlü mp3 kesme işlemlerini büyük bir kolaylık ve yüksek bir hızda yapabilirsiniz.

https://mp3cut.net/tr/

Yukarıdaki linke tıklayınca aşağıda gördüğünüz sayfa açılacak. Burada Bilgisayarınızdan yazan butona basın ve bilgisayarınızdaki mp3 dosyasını bulup seçerek bu siteye yükleyin.

Böylece karşınıza aşağıdaki sayfa çıkacak. Burada yapacağınız işlem artık çok basit.

1 numaralı ok ile gösterilen çubuğu fareyle tutup sağa doğru dilediğiniz kadar çekin. Ardından 2 numaralı ok ile gösterilen çubuğu fareyle tutup sola doğru dilediğiniz kadar çekin. Son olarak 3 numaralı ok ile gösterilen Kes butonuna basın. Böylece iki çubuğun arasında kalan yeri kesilmiş olacak ve karşınıza aşağıdaki sayfa çıkacak.

Burada Kaydet yazan butona tıklayarak az önce kestiğiniz alanı bilgisayara indirebilirsiniz. Otomatik olarak İndirilenler (Downloads) klasörüne kaydediliyor (veya varsayılan indirme klasörünüz hangisiyse ona kaydediliyor).

Yukarıda en iyi online mp3 kesici siteyi ve nasıl kullanıldığını anlatmaya çalıştım. Umarım işinize yarar.


Yayımlandı

kategorisi