Özel Numara Kapatma Turkcell 2024-2025 Güncel

Turkcell Özel Numara Kapatma Nasıl Yapılır?

Turkcell, abonelerine gizli numaralardan gelen aramaları engelleme veya kabul etme imkanı sunmaktadır. Gizli numaradan gelen aramaları engellemek için Gizli Numaradan Arama Kısıtlama servisini kullanabilirsiniz. Bu servisi aktif ettiğinizde, gizli numaradan sizi arayanlar telefonunuz çalmadan otomatik olarak reddedilir.

Turkcell Özel Numara Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır?

Turkcell özel numara kapatma işlemini, #253# kısa kodunu tuşlayarak yapabilirsiniz. Bu kodu tuşladıktan sonra YES tuşuna basmanız yeterlidir. Servis aktif olduğunda, gizli numaradan sizi arayanlar telefonunuz çalmadan otomatik olarak reddedilecektir.

Turkcell Özel Numara Kapatma İşlemini Online İşlemlerden Yapmak

Turkcell online işlemler sayfasından da özel numara kapatma işlemini yapabilirsiniz. Bunun için, turkcell.com.tr adresine giriş yaptıktan sonra Online İşlemler bölümüne tıklayın. Açılan sayfada, Çağrı Ayarlarım sekmesine gidin. Gizli Numaradan Arama Kısıtlama seçeneğini Etkin konumuna getirin.

Turkcell Özel Numara Kapatma İşlemini Turkcell Uygulamasından Yapmak

Turkcell uygulamasını kullanarak da özel numara kapatma işlemini yapabilirsiniz. Bunun için, Turkcell uygulamasını telefonunuza indirin ve açın. Uygulamada, Çağrı Ayarları bölümüne gidin. Gizli Numaradan Arama Kısıtlama seçeneğini Etkin konumuna getirin.

Turkcell Özel Numara Kapatma İşlemini İptal Etmek

Turkcell özel numara kapatma işlemini iptal etmek için #253# kısa kodunu tuşlayabilirsiniz. Bu kodu tuşladıktan sonra NO tuşuna basmanız yeterlidir. Servis iptal olduğunda, gizli numaradan gelen aramalar telefonunuza normal şekilde gelecektir.

Turkcell Özel Numara Kapatma İşlemini Online İşlemlerden İptal Etmek

Turkcell online işlemler sayfasından da özel numara kapatma işlemini iptal edebilirsiniz. Bunun için, turkcell.com.tr adresine giriş yaptıktan sonra Online İşlemler bölümüne tıklayın. Açılan sayfada, Çağrı Ayarlarım sekmesine gidin. Gizli Numaradan Arama Kısıtlama seçeneğini Pasif konumuna getirin.

Turkcell Özel Numara Kapatma İşlemini Turkcell Uygulamasından İptal Etmek

Turkcell uygulamasını kullanarak da özel numara kapatma işlemini iptal edebilirsiniz. Bunun için, Turkcell uygulamasını telefonunuza indirin ve açın. Uygulamada, Çağrı Ayarları bölümüne gidin. Gizli Numaradan Arama Kısıtlama seçeneğini Pasif konumuna getirin.

Turkcell Özel Numara Kapatma Servisinin Avantajları

Turkcell özel numara kapatma servisini kullanmak, gizli numaradan gelen istenmeyen aramalardan kurtulmanıza yardımcı olur. Bu servisi kullanarak, telefonunuz çalmadan gizli numaralardan gelen aramaları engelleyebilirsiniz.

Turkcell Özel Numara Kapatma Servisinin Dezavantajları

Turkcell özel numara kapatma servisini kullandığınızda, gizli numaradan gelen önemli aramaları da kaçırabilirsiniz. Bu nedenle, servisi kullanmadan önce, gizli numaradan gelen aramaları kabul etmek istediğinizden emin olun.

Sonuç

Turkcell, abonelerine gizli numaralardan gelen aramaları engelleme veya kabul etme imkanı sunmaktadır. Gizli numaradan gelen aramaları engellemek için Gizli Numaradan Arama Kısıtlama servisini kullanabilirsiniz. Bu servisi aktif ettiğinizde, gizli numaradan sizi arayanlar telefonunuz çalmadan otomatik olarak reddedilecektir.

Bu servisi kullanmak, gizli numaradan gelen istenmeyen aramalardan kurtulmanıza yardımcı olur. Ancak, servisi kullanmadan önce, gizli numaradan gelen önemli aramaları da kaçırabileceğinizi unutmayın.


Yayımlandı

kategorisi