Reynmen Aylık Kazancı 2020

Merhabalar, son dönemde ünlü YouTuber’ların bir ayda kazandıkları para dudak uçuklatıyor ve herkesin dilinde dolaşıyor. Bunlar arasında çıkardığı müzik videolarıyla rakiplerini ve müzik piyasasını alt üst eden Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş’ın acaba aylık kazancı ne kadar?

Bu yazıda Reynmen’in aylık geliri ile alakalı detaylı bilgiler paylaşıyoruz.

Bir önceki yazımızda Türkiye’nin en yüksek abone sayısına sahip olan ve 10 milyonu çoktan geride bırakan Enes Batur’un aylık kazancını paylaşmıştık. Enes’in bir ayda minimum 156.000 TL kazandığını belirtmiştik.

Reynmen ise 6 milyona yaklaşan aboneleri sayesinde tahmini olarak aylık kazanç aralığı: 4.5 – 72 bin dolar olarak verilmiş.

Reynmen geçtiğimiz yaz çıkarttığı Ela isimli parçadan ise 20.000 Dolar civarında bir gelir elde etti ve hepsini hayır kurumlarına bağışladı. Kanıtı ise aşağıdaki görselde.

Ünlü YouTuber ilk çıktığı Çeşme Tren Beach’teki konserinde 20 şarkı söyleyerek tam 180.000 TL kazandı. Bu da şarkı başına 9 bin lira eder.

Gördüğünüz gibi YouTuberlar arasında açık ara farkla en çok kazanan Reynmen ve bunu da tabii ki sesine ve yaratıcı zekasına borçlu.

Bu sayfada Reynmen’in aylık kazancı hakkında kanıtlanmış olan bazı veriler sunduk. Umarız tatmin edici olur.


Yayımlandı

kategorisi