Samsung Galaxy J4 Ekran Görüntüsü Alma Yöntemleri

Telefon Haber’e hoş geldiniz. Bu yazıda Samsung Galaxy J4 ekran görüntüsü alma konusunda siz değerli takipçilerimize yardımcı olacağız. Aslında Samsung’un diğer telefonlarında ekran görüntüsü nasıl alınır ise, J4 modelinde de aynı şekilde alınmaktadır.

Normalde iki farklı yöntem bulunuyor. Bunlardan birisi telefonun üzerindeki tuşlar yardımıyla ekran görüntüsü almak, diğeri ise üst menüdeki seçeneği kullanarak ekran görüntüsü almak. Burada her ikisini de kısaca anlatıyoruz.

Telefon Üzerindeki Fiziksel Tuşları Kullanarak

  1. Öncelikle ekran görüntüsü alınacak sayfa yada uygulamayı açınız.
  2. Ardından cihazın SES KISMA ve GÜÇ tuşuna birlikte 3-4 saniye basılı tutunuz.
  3. Deklanşör sesini duyunca basmayı bırakabilirsiniz çünkü ekran görüntüsü alınmış ve Galeri içerisine kaydedilmiş demektir.

Telefonun Üst Menüsündeki Özel Tuş

  1. Yine ilk olarak ekran görüntüsü alınacak sayfa yada uygulamayı açmanız gerekiyor.
  2. Sonrasında telefon ekranının üst kısmından aşağıya doğru parmağı kaydırınız. Böylece telefonun üst menüsü açılması gerekiyor. Açılan bu üst menüde yer alan Ekran Görüntüsü (İngilizcesi Screenshot) olan tuşa basın.
  3. Zaten basar basmaz otomatik olarak ekran görüntüsünü çekip Galeri içine kaydediyor. Hemen Galeri’yi açarak kaydedilen resmi görebilir ve düzenleme yada paylaşım işlemlerini yapabilirsiniz.

Evet, hepsi bu kadar kolay arkadaşlar. Bu sitede lafı uzatmayı sevmediğimizi biliyorsunuz. Bundan dolayı hoşça kal demek zorundayız. Yorumlarınızda teşekkürlerinizi ve eleştirilerinizi eksik etmeyin.


Yayımlandı

kategorisi