Spotify Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Meraklısı için Spotify hesap silmeyi anlatıyoruz. Üzerinde numaralı sayıların bulunduğu resimleri takip etmeniz yeterlidir.

Popüler bir çevrimiçi müzik dinleme servisi olan Spotify ülkemizde bile oldukça yaygın olarak kullanılıyor. Yeni üyelere tam 3 aylık ücretsiz deneme sürümü sunması sayesinde son dönemde kullanıcı sayısını oldukça artırdı.

Fakat bu 3 ayın sonuna yaklaştıkça büyük bir çoğunluk ücret ödememek için Spotify hesabını silmek istiyor ama nasıl yapacağını bilmediği için internette araştırma yapıyor. Zaten bizim bu yazıyı hazırlamamızdaki amaç da bu kişilere yardımcı olmak.

Spotify Hesabı Nasıl Silinir?


Öncelikle aşağıdaki bağlantıya tıklayın ve eğer giriş yapmadıysanız Spotify kullanıcı adı ve şifrenizle yada Facebook hesabınız üzerinden giriş yapın.

https://support.spotify.com/tr/contact-spotify-support

Böylece karşınıza aşağıda gördüğünüz sayfa çıkacak.

Burada Hesap seçeneğine tıklayınca alttaki sayfa açılacak. Burada ise Hesabımı Kalıcı olarak kapatmak istiyorum seçeneğine tıklayın.

Böylece alttaki resimde gördüğünüz sayfa karşınıza gelecek. Buradaysa HESABI KAPAT yazan butona basın.

Bu butona basınca aşağıdaki görselde gördüğünüz sayfa karşınıza çıkacak.

En üstteki alana adınızı ve soyadınızı yazın, altındaki alana hesabı kapatmak istediğinizi yazın ve en alttaki SORU GÖNDER butonuna basın. Böylece Spotify yetkilileri gerekli incelemeyi yaparak hesabınızı kapatacak.

Yukarıda Spotify hesap silme konusunda resimli anlatımla sizlere yardımcı olmaya çalıştık. Yazılarımızı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmaya ve bizi yakından takip etmeye devam edin. Sizlerin desteği ile daha faydalı yazılarla karşınızda olmaya devam edeceğiz.


Yayımlandı

kategorisi