Survey Sitelerini Geçme (Atlama Engelleme)

İnternette genellikle işimize yarayan bir dosyayı indirmek istediğimiz zaman karşımıza çıkan survey siteleri daha doğrusu anket siteleri herkesin baş belası olmuş durumda. Çünkü dili İngilizce olduğu için ve çok fazla uğraştırdığı için kimse bir dosyayı indirmek için bu kadar uğraşmak istemez.

Eğer siz de bu survey sitelerini hızlıca geçmek hatta hiç görmeden atlamak istiyorsanız, kullanabileceğiniz en iyi site, eklenti ve programları paylaşıyorum.

1- SURVEY BYPASS

Listemizde kullanması en kolay ve en pratik olan seçenek Survep Bypass sitesidir. Program yüklemeye gerek yok. Tek yapmanız gereken anketi gördüğünüz sayfanın URL adresini kopyalayıp yapıştırmak ve Go butonuna basmak.

2- SURVEY SMASHER

Bu alandaki en popüler araçlardan biridir. Bilgisayara yükledikten sonra çalıştırın.

1 numaralı ok ile gösterilen alana survey (anket) sayfasının url linkini yapıştırın ve 2 numarayla gösterilen Add butonuna tıklayın. Ardından 3 numarayla gösterilen Convert to Mediafire butonuna basın. Böylece bu sayfayı yeniden kodlayarak anket görünmesini engelleyecek ve direk olarak içeriğe ulaşabileceksiniz.

3- SHARECASH SURVEYS KILLER

Tıpkı yukarıdakiler gibi anket sitesinin linkini yapıştırıp indirmek istediğiniz dosyayı direk indiriyorsunuz. Bilgisayar programıdır. Sharecash dosyalarını anketsiz indirmek için ideal.

4- REDIRECT BYPASSER FOR FIREFOX

Mozilla Firefox eklentisi olarak görevini yapıyor yani survey sitelerini geçmeyi sağlıyor. Ayrıca virüslü sitelere yönlendiren sitelerden sizi koruyor. Sahtekar ve dolandırıcı sitelere karşı da koruma sunuyor.


Yayımlandı

kategorisi