Telefon Konuşmalarını Kaydedici (Android için)

Selamlar, eğer Android telefonlar için telefon konuşmalarını kaydedici bir program arıyorsanız, size kullanması çok kolay olan, tamamen ücretsiz sunulan ve Türkçe dil desteği bulunan bir uygulama öneriyorum.

Türkçe adı Arama Kaydedici olan fakat asıl adı Automatic Call Recorder olan uygulamayı buraya tıklayarak Google Play mağazasından yükleyebilirsiniz. Programın İngilizce isminde geçen otomatik sözü gerçekten bu programın en önemli özelliğidir.

Yani Arama Kaydedici programı telefona yükledikten sonra başka hiçbir ayarlama yapmaya gerek kalmadan bundan sonra yapacağınız telefon görüşmelerini otomatik olarak kaydeder.

Arama bittikten sonra ekranda size aşağıdaki resimde gördüğünüze benzer bir bildirim gösterir. Bu bildirim bize aramanın kaydedildiği fakat henüz telefonun hafızasına kalıcı olarak kaydedilmediğini anlatır. Yani bu esnada cihazı yeniden başlatırsanız yada telefonu kapatırsanız, görüşmenin kaydı silinir.

Dolayısıyla yapmanız gereken ilk işlem konuşmaları kalıcı olarak kaydetmek. Bunun için ekrandaki bildirimin üzerine dokunun.

Karşınıza yukarıdaki ekran gelecek. Burada Kaydet seçeneğine dokunup kaydedin. Artık arama kaydını sağlama aldınız yani silinip gitmez.

Bu konuşmayı dinlemek için en üstteki Dinle seçeneğine dokunabilirsiniz.

Şimdiye kadar kaydedilen tüm konuşmaları görmek ve dinlemek için uygulamayı çalıştırıp Kayıtlar seçeneğine tıklamanız kafidir.


Yayımlandı

kategorisi