Torrent İndirme Siteleri 2020 ve Mirror Linkleri

Günümüzde ücretsiz film, oyun, kitap, program ve dizi indirmek isteyenlerin bir numaralı adresi torrent oluyor. Hem yüksek indirme hızları hem de aranılan her şeyi kolayca bulma imkanı torrent dünyasını oldukça popüler hale getirdi. Bu yazıda 2020 yılı için Dünya’nın en iyi torrent indirme siteleri listesini paylaşıyorum.

Paylaştığım her torrent sitesi için açıklamanın sonuna mirror linkleri ekliyorum. Böylece eğer bu site Türkiye’de yasaklandıysa yani kapatıldıysa, bu alternatif linkleri kullanarak giriş yapabilirsiniz.

1. The Pirate Bay

Pirate Bay en çok kullanılan ve bilinen en eski torrent sitesidir. İçerik açısından da internetteki en büyük veritabanına sahiptir.

İnsanların kolayca bu siteyi kullanabilmesi ve dosyanın güvenli olup olmadığını gösteren zengin etiketleri gibi seçeneklerden dolayı Pirate Bay zirvede oturmaya devam ediyor.

Mirror linkleri: pirateproxy.id, proxybay.xyz, thepiratebay10.org,

NOT:  Pirate Bay bazen kapatılıyor, bazen de yeniden açılıyor.

2Zooqle

Görece yeni bir torrent platformu olmasına rağmen gün geçtikçe daha güçlü bir kitleye kavuşuyor. Oyun, kitap ve film indirmek için ideal bir sitedir. Mesela arama özelliği mükemmel çalıştığı için aradığınız her şeyi kolayca buluyorsunuz.

Üstelik göze son derece hoş gelen harika bir arayüze sahip.

Mirror linkleri: zooqle.unblocked.krd, zooqle.unblocked.krd

3. Torrents.me

Torrents.me aslında diğer torrent sitelerinin içeriklerini toplayıp bir arada size sunan bir aracı platformdur. Ana sayfada içerik kategorilerinin yanı sıra, son dönemdeki popüler torrent dosyalarını da göstermektedir.

4. 1337X

1337X herkesin aradığı içeriği bulabileceği ve deyim yerindeyse tıklım tıklım içerikle doldurulan bir torrent indirme sitesidir. İçerisinde anime, film, oyun, dizi, yazılım, doküman ve aklınıza gelebilecek her türlü içerik bulunmaktadır (uygunsuz içerik de dahil).

Mirror linkleri: 1337x.to, 1337x.st, x1337x.ws, x1337x.eu, x1337x.se, 1337x.is

5. KickassTorrents

Yıllardır başarıyla hizmet veren ünlü bir torrent platformudur. Aslında orijinal Kickass sitesi değil ama onun yeni bir versiyonu olduğunu söyleyebiliriz. Yine de mükemmel çalışıyor. Filmler, TV şovları, müzik oyunları, programlar, kitaplar anime ve diğer içerikleri bulup indirebilirsiniz.

Mirror linkleri: katcr.co, kat.sx/, kat.am, kickasstorrent.cr/

6. LimeTorrents

LimeTorrents sitesinde aradığınız her şeyi kolaylıkla bulabilirsiniz. Her kategori için her ayın en çok indirilen 50 torrent dosyasını liste halinde gösterir. İyi bir torrent indirme deneyimi açısından gerekli olan tüm özelliklere fazlasıyla sahiptir.

Mirror linkleri: limetorrents.asia, limetorrents.zone, limetorrents.co, limetor.com

7. Torrentz2

Çeşitli torrent sitelerinin içeriklerini birleştirip bir arada gösteren bir torrent arama motoru şeklinde çalışır. Yani bu listedeki diğer tüm torrent sitelerinden daha fazla içeriğe sahiptir. Genellikle kullanıcılar müzik indirmek için Torrentz2 sitesini tercih eder.

Mirror linki: torrentz2eu.in

8. Torlock

Tamamen meşru içeriklerin yer aldığı bir torrent indirme sitesidir. Yani içerisinde insanları kandıran, çalışmayan yada sahte olan hiçbir içerik barındırmaz. Hatta bu tarz yanıltıcı torrentleri tespit eden her kullanıcıya 1 dolar ödeme yapar.

Mirror linki: torlock.unblocked.krd

9. EZTV

EZTV geçmişten bu güne pek çok değişiklik yaşamış bir torrent indirme sitesidir. Şuan için kararlı ve sorunsuz çalışmaktadır. Kaliteli diziler, filmler ve TV şovları indirmek için ideal bir seçenektir.

Mirror linkleri: eztv.unblocked.krd, eztv.unblockall.org, eztv.unblocked.krd, eztv.tf, eztv.yt

10. RARBG

Çeşitli kategorilerde sınırsız içeriğe sahip olan RARBG her zaman için şöhretini korumayı başaran bir torrent platformudur. Anlık olarak en çok indirilen 10 torrent dosyasını görebilirsiniz. Zaten kullanması en kolay arayüzlerden birine sahiptir.

RARBG kamuya açık torrent siteleri ile özel torrent sitelerinin bir birleşimi gibidir. İster kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilir, ister misafir olarak siteden yararlanabilirsiniz.

Mirror linkleri: rarbgprx.org/index70.php, rarbgunblock.com/index70.php, rarbgmirror.com/index70.php, rarbgaccess.org/index70.php, rarbgmirror.org/index70.php, rarbgmirror.xyz/index70.php

Yukarıda 2020’nin en kaliteli torrent indirme sitelerini sıraladık ve her biri hakkında tek tek tanıtım yaptık. Eğer bu sitelere giriş yapamazsanız, büyük ihtimalle ülkemizde mahkeme kararıyla kapatılmış olabilir. Bu yüzden yukarıda her site için verdiğim mirror linkleri kullanarak giriş yapabileceğinizi unutmayın.


Yayımlandı

kategorisi