TTNET Sınırsız İnternet Paketleri Fiyatları 2020

Merhabalar, bu yazımızda ttnet sınırsız internet paketleri fiyatlarını arayan siz değerli ziyaretçilerimiz için çok detaylı bilgiler paylaşacağız.

Öncelikle TTNET’in gerçekten sınırsız olarak sunduğu bir internet paketi olmadığını söyleyelim. Sınırsız diye lanse ettikler şey aslında adil kullanım kotası bulunan tarifelerden ibaret.

Yani farklı hızlar altında sunulan farklı internet paketleri aslında sınırsız falan değil. Birçoğunda bir ay içerisinde 100GB bazılarında ise 200GB veya en çok 300GB veri miktarını aşınca adil kullanım kotası aşıldığı için hız otomatikman düşürülüyor.

Bundan dolayı sizlere TTNET yerine TurkNET veya Vodafone Yalın İnternet gibi seçenekleri tavsiye ediyorum. Bunlarda kesinlikle adil kullanım kotası yok ve sunduğu hızlar TTNET’in sunduğu hızlardan çok daha yüksek.

Aşağıda 2019-2020 yılı için adil kullanım kotası kesinlikle olmayan ve fiyat bakımından TTNET’e göre çok daha uygun olan güncel internet tarifelerini paylaşıyorum.

Listedeki her bir seçeneğin hızı, kotası, türü, adil kullanım kotası olup olmadığı ve taahütlü olup olmadığı bilgisi verilmiştir.

Bunlara bir göz attıktan sonra kendiniz için en uygun olanı seçebilirsiniz.

Yukarıda sizlere ttnet sınırsız internet paketleri fiyatları konusunda yardımcı olmaya çalıştık. Sorularınız için aşağıdan yorum yazarak bize danışabilir ve bu konuyla alakalı ücretsiz yardım alabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi