Tubidy’den Telefona Müzik İndir

Herkese merhaba, bu yazıda ünlü Tubidy’den telefona müzik indirme konusunda sizlere yardımcı olacağız. Öncelikle gerçek Tubidy servisinin kapatıldığını söyleyelim. Piyasada Tubidy olduğunu iddia edenlerin hepsi sahtekar.

Dolayısıyla Tubidy ile telefona müzik indirmeyi unutun. Onun yerine sizlere Android’li telefonlar için YouTube Go isimli ücretsiz uygulamayı yüklemenizi tavsiye ediyorum.

YouTube Go uygulamasını Google Play mağazasından yüklemek için tıklayınız.

Bu uygulama eskiden reklamsız YouTube olarak bilinirdi ve tüm YouTube videolarını direk indirme imkanı sunmasıyla meşhur oldu.

Şuan için videoları indirme özelliği aynen devam ediyor fakat ufaktan ufağa bazı küçük reklamlar göstermeye başladılar. Yine de rakipleri arasında en iyisi olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.

Aşağıda bu programın ekran görüntüsü resmi verilmiştir.

Gördüğünüz gibi Türkçe dilini destekliyor ve sizlere video kalitesini yani boyutunu seçme imkanı da sunuyor.

Programı açtığınız zaman arama kısmından dilediğiniz şarkıcının yada şarkının ismini yazarak aratın ve üzerine tıklayın.

Açılan sayfada size indirme ve oynatma yani indirmeden online izleme imkanı sunacak. Dilediğinizi seçebilirsiniz.

Eğer internet kotanız düşükse veri tasarrufu seçeneğini seçmenizi öneririm.

Yukarıda Tubidy’den telefona müzik indirmek isteyenler için alternatif bir çözüm sunmaya çalıştık. İnşallah işinizi görür. Diğer yazılarımıza aşağıdan bir göz atmanızı öneririz.


Yayımlandı

kategorisi