Turkcell Bedava İnternet Veren Uygulamalar 2020

Türkiye’de abonelere en çok internet hediye eden operatör kesinlikle Turkcell. Zaten bu yazıda Turkcell bedava internet veren uygulamaları kısaca tanıtacağım. Böylece kendi paketinize ek olarak GB’larca büyüklüğünce ekstra internet kazanabilirsiniz.

Turkcell’in Salla Kazan  kampanyası çılgınca internet dağıtmaya devam ediyor. Öncelikle Dijital Operatör isimli uygulamayı yükleyin. Ardından haftada bir defa bu uygulamayı açın ve telefonu bir defa sallayın. Böylece ücretsiz internet hediyenizi kapmış olacaksınız.

Dijital Operatör uygulamasını Google Play mağazasından yüklemek için buraya tıklayınız.


TUrkcell’in yeni arama motoru sitesi olan Yaani üzerinden 10 günde minimum 20 farklı arama yaparsanız, 1 GB bedava interneti kazanıyorsunuz.

Yaani internet sitesi

Yaani Android uygulaması


Turkcell 26 yaşından küçüklere yani gençlere her hafta ücretsiz internet dağıtıyor. Bunun için GNC uygulamasını yükleyin ve ÇATLAT bölümüne girip bedava internetinizi kapın.

GNC uygulamasını Google Play mağazasından direk olarak yüklemek için buraya tıklayınız.


Son olarak Toplantıdayım isimli uygulamayı yükleyerek haftada 1 GB ücretsiz internet hediyesi alabilirsiniz.

Toplantıdayım uygulamasını yüklemek için tıklayınız.

Toplantıdayım uygulaması ücretli bir servistir ve ailenizi yada arkadaşlarınızı bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Fakat haftalık dağıtılan 1 GB internet tamamen bedava.

Yukarıda Turkcell bedava internet veren uygulamaları sizlerle paylaştık. Bu ücretsiz internet hediyelerini nasıl kazanacağınız konusunda sorularınız varsa, aşağıdaki yorum kutusundan bize sorabilirsiniz. Şimdiden kazandığınız bedava internetleri güle güle kullanmanız dileğiyle hoşça kalın.


Yayımlandı

kategorisi