Veri Kurtarma Programı Profesyonel ve Ücretsiz

Dijital dünyada veri kayıpları kaçınılmazdır. Bundan dolayı bu yazımda en iyi veri kurtarma programını sizlerle paylaşıyorum. Tamamen profesyonel ve ücretsiz bir şekilde silinen verileri geri getirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olarak görüyorum.

Veri Kurtarma Programı Başlıca Özellikleri:


Kolay kurtarma sihirbazı sayesinde sürücüyü, dosya türünü, zaman aralığını, son değişiklik tarihini veya dosya adını seçerek kurtarma yapabilirsiniz.

Bulunan yüzlerce sonucu gelişmiş bir şekilde filtreleyerek kurtarmak istediğiniz asıl dosyayı bulabilirsiniz.

Dosyaları kurtarmadan önce inizleme yaparak içeriğine göz atabilirsiniz. Mesela video ve fotoğraflarda oldukça işe yarayan bir özelliktir.

Belli başlı tüm dosya sistemlerini destekler. Bunlara NTFS, FAT32 ve exFat da dahildir.

Windows 10, 8, 7, XP ve Vista sistemleri destekler.

Eğer siz silinen dosyaları kurtarabiliyorsanız, kesinlikle başkaları da kurtarabilir. Dolayısıyla kurtarılmasını istemediğiniz dosyaları kalıcı olarak bir daha geri getirilmesi imkansız şekilde silebiliyor.

Aynı şekilde tek bir dosya yerine dilerseniz tüm sabit diskin tamamını kalıcı olarak silebilirsiniz. Mesela bilgisayarı yada diski başkasına satacaksanız, bu özellik çok işe yarıyor.

Sahip olduğu disk imajı alma aracı sayesinde elinizdeki disklerin bir kopyasını alarak yedekte tutabilirsiniz. Böylece bir diskten veriler silinse bile, yedekteki diskten direk kurtarabilirsiniz.

Kayıp bölümlerden veri kurtarma imkanı sunuyor. Üstelik hızlı format atılmış disklerden veya üzerine veri yazılmış disklerden bile dosyaları kurtarma ihtimali bulunuyor.

Hemen Veri Kurtarma Programını İndir



Yayımlandı

kategorisi