Video Döndürme Programı Türkçe ve Ücretsiz

Selam arkadaşlar, bu yazıda video döndürme programı olan Free Video Flip and Rotate adlı programı sizlere tanıtmaya çalışacağım.

İsminden de anlaşılacağı üzre videoların yönünü çevirmek ve kendi etrafında döndürmek için bu programdan faydalanabilirsiniz.

Video döndürme programını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Tamamen bedava olan bu programı kullanmak ise gerçekten çok kolay.

Video Döndürme Programı Nasıl Kullanılır?

Video dosyasını sürükle-bırak yaparak programa ekleyebilir yani aktarabilirsiniz. Videoyu programa eklediğiniz zaman sağda ve solda iki pencere olarak aynı videoyu açar. Sol tarafta videonun orijinal hali, sağda ise yaptığınız işleme göre döndürülmüş hali gösteriliyor.

Burada zaten 1 numaralı ok ile gösterilen adama baktığınız zaman videonun düz değil, sağa 90 derece fazladan döndürülmüş olduğunu hemen fark edeceksiniz.

Böylece bizim yapacağımız işlem sola doğru 90 derece döndürmek. Bunun için 2 numaralı ok ile gösterilen butona basın. Hemen sağ tarafta 3 numaralı ok ile gösterilen yerde videonun düzgün hale geldiğini görüyorsunuz.

Şimdi dilerseniz video çıktısının formatını değiştirerek başka bir format seçebilirsiniz. Mesela bu örnekte videonun ilk formatı MP4. Fakat biz Convert to AVI seçeneğini seçerek çıktıyı AVI formatına dönüştürüyoruz. Dilerseniz formatı aynı bırakabilirsiniz.

Son olarak 5 numaralı ok ile gösterilen Save butonuna tıklayarak işlemi tamamlayın.

Video döndürme programını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi