Whatsapp Duruma Konum Eklemek İçin Bunları Yapın

Selamlar, bu yazıda sizlere WhatsApp duruma konum ekleme konusunda resimlerle yardımcı olacağız. Resimlerin üzerinde bulunan numaralı okları takip ederek işlemi kolayca yapabilirsiniz.

Hadi daha fazla zaman kaybetmeden hemen başlayalım.

Önce WhatsApp uygulamasını çalıştırın ve Durum ekranını açarak Durumum üzerine dokunun. Üstteki resimde 1 ve 2 numaralı oklar ile bu işlem gösterildi.

Açılan ekranda duruma eklemek amacıyla alt kısımdaki şeritten bir fotoğraf yada video seçin. Ardından sağ üst köşedeki gülen surat simgesine basın. Üstteki görselde bu simge 3 nolu ok ile gösterildi. Sonrasında karşınıza gelen seçeneklerden 4 numaralı okla gösterilen konum simgesini seçin.

Böylece karşınıza aşağıdaki ekran çıkacak. Burada eğer cihazın konum özelliği (GPS) açık değilse açın ve sunulan seçenekler arasından şu anki konumunuzu seçmek için uygun olan seçeneğe dokunun.

Seçimi yaptıktan sonra aşağıdaki resmin ortasında gördüğünüz gibi konum bilgisi görselin üzerine otomatikman yerleşiyor. Bu konum simgesinin üzerine basılı tutarak farklı noktalara sürükleyebilirsiniz.

Şimdi görsele başlık ekleyerek normal şekilde paylaşabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi