Windows 10 ürün anahtarı etkinleştirme 2020

Merhabalar, bu yazıda Windows 10 ürün anahtarı etkinleştirmek konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacağız. Bildiğiniz gibi ürün anahtarını etkinleştirmeden Windows 10 işletim sistemini kullanmak mümkün değil. Peki bunu en kolay yoldan nasıl yapacaksınız? Buyurun başlayalım.

Tüm dünyada Windows 10 etkinleştirmek için en çok 2 farklı program kullanılmaktadır. Bunlardan birincisi KMSAUTO diğeri ise KMSPICIO isimli yazılımlardır. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu yazılımların virüs içerme olasılığı vardır ve bu ihtimal hiç de az değildir.

Bu nedenle öyle her önünüze gelen siteden indirmeye kalkmayın. Ben şahsen Türkçe full indirme sitelerini kullanmayı daha güvenli buluyorum. Sağlam İndir adlı site FullProgramlarIndir.Com isimli site veya Oneindir adlı site olabilir.

Fakat tüm Windows 10 ürün anahtarı etkinleştirme programları ile alakalı önemli bir mevzuyu hatırlatmak istiyorum. Arkadaşlar ister kmsauto, ister kmspicio veya ister başka bir programı kullanın ama bunların hepsi istisnasız olarak antivirüs programları tarafından uyarı verirler ve virüs olarak görülürler.

Tabii ki virüs içerme olasılıkları da var ama virüs içermese bile yine de uyarı vermektedir. Çünkü bu programların yapısı ve doğası gereği tehlikeli olarak algılanırlar.

Zaten işletim sistemlerinin lisans bilgisini değiştirmek istemeleri bile virüs olarak görülmeleri açısından yeterli bir sebeptir. Kısacası antivirüs veya güvenlik programı tarafından uyarı vermeyen yada engellenmeyen bir kmsauto veya kmspicio programı yoktur. Beyhude arayışlara girmeyin. Sadece güvenilir yerlerden indirmeniz ve indirdiğiniz sayfada diğer kullanıcıların yorumlarına göz atmanız yeterli olacaktır.

Programsız ve güvenli Windows 10 ürün anahtarı etkinleştirme yöntemi

Arkadaşlar eğer kmspicio yada kmsauto gibi programlardan virüs bulaşır diye endişe ediyorsanız, o zaman sizlere müthiş bir yöntem göstereceğim. Hiçbir program kullanmadan Windows 10’u etkinleştireceğiz. Üstelik hiçbir tehlikesi yoktur ve bilgisayarı çökertme ihtimali falan yok.

Aşağıdaki 5 dakikalık kısa videoyu izlediğiniz zaman artık bundan sonra tüm Windows 10 işletim sistemlerini bedava etkinleştirebilirsiniz ve bunun için virüs içerme riski bulunan kmsauto ve kmspicio gibi programlarla uğraşmanıza da gerek kalmaz. Zaten video sayfasındaki yorumları okursanız, uygulayan herkesin kolayca etkinleştirdiğini göreceksiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=uPo5EKD5vaE

Yukarıda Windows 10 ürün anahtarı etkinleştirmek ile ilgili detaylı bilgiler paylaştık. Umarız işinize yarar. Eğer takıldığınız yerler olursa yada kafanıza takılan bir soru varsa, yorum yazarak bize iletebilirsiniz. Alanında uzman ekibimiz en kısa sürede yardımcı olacaktır.


Yayımlandı

kategorisi