YouTube Kanaldan Video İndirme (Toplu Olarak Tüm Videoları İndir)

Bir Youtube hesabındaki tüm videoları indirmek ister miydiniz? Severek takip ettiğiniz bir YouTuberin hesabına yüklenen bütün videoları toplu olarak bilgisayara indirip kaydetmek artık çok kolay.

Bu iş için tamamen ücretsiz olarak hizmet veren YouTube By Click programını kullanacağız. Bu nedenle öncelikle buraya tıklayarak sözü edilen programı bilgisayara indirin ve kurulumunu gerçekleştirip ardından çalıştırın.

Sonrasında Chrome tarayıcısını çalıştırın ve indirmek istediğiniz YouTube kanalının bir videosunu açın.

Açılan sayfada yukarıdaki resmin sağ alt köşesinde görülen Download video yazan butona tıklayın. Aşağıdaki resimde gördüğünüz pencere açılacak ve kanaldaki tüm videolar seçili olacak. Eğer indirmesini istemediğiniz bir video varsa, o videonun tik işaretini (yeşil onay simgesi) kaldırın.

Ayrıca sol alttaki Choose Format kısmından videonun formatını seçebilir yada mp3 seçerek video yerine sadece sesi indirebilirsiniz.

Sağ alt köşedeki Choose Quality kısmından çözünürlük kalitesini seçebilirsiniz. Low = düşük, Best =  en iyi ve Custom ise hemen sağ tarafından seçeceğiniz özel bir çözünürlük değeri demektir.

İlgili seçimleri yaptıktan sonra en alttaki Download butonuna tıklayarak indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Böylece yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi listede seçili olan tüm videoları aynı anda toplu olarak indirmeye çalışacak.

YouTube kanaldan toplu video indirme konusunda sizlere yardımcı olmak için güzel bir resimli anlatım gerçekleştirdik. Umarız beğenirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi