YouTube’da Hangi Tür Videolar Daha Çok İzlenir ve Daha Çok Para Kazandırır?

Merhabalar, bu yazımda YouTuberlar için YouTube’da hangi tür videoların daha çok izleneceği ve para kazandıracağı konusunda kısa bilgiler paylaşacağım. Böylece saatlerinizi hatta günlerinizi harcayarak oluşturduğunuz videolar boşa gitmeyecek ve emeklerinizin karşılığını inşallah para olarak alacaksınız.

Fakat öncelikle şunu belirtmem gerekiyor. Eğer YouTube’a yeni başlıyorsanız ilk etapta parayı düşünmeyin ve para kazanmayı beklemeyin. Çünkü uzun bir süre sabır ederek ve çok çalışarak güzel videolar hazırlayıp yüklemeniz gerekiyor.

İkincisi ise sevdiğiniz bir konuda videolar hazırlayın. Çünkü yaptığınız işi sevdiğiniz zaman kolay kolay yorulmaz ve sıkılmazsınız. Yani daha verimli ve daha çok çalışarak daha başarılı olma ihtimaliniz artar.

Şimdi gelelim hangi tür videoların daha çok izlendiği meselesine.

  1. Oyun videoları
  2. Egzersiz videoları
  3. Moda ile alakalı videolar
  4. Teknoloji videoları
  5. Motive eden konuşmalar
  6. Komik paylaşımlar insanları güldüren, eğlendiren videolar

Evet arkadaşlar listemiz kısaca bu şekilde. Bu 6 konudan hangisine daha çok ilgi duyuyorsanız onu seçerek bu tarz videolar çekebilir ve hesabınıza yükleyerek paylaşabilirsiniz. Zamanla daha fazla takipçi kazandıkça yavaş yavaş para kazanmaya da başlayacaksınız.


Yayımlandı

kategorisi