Arçelik kendinden uydulu tv kanal ayarlama

Merhabalar, bu yazıda Arçelik kendinden uydulu tv kanal ayarlama konusunda hazırladığımız resimli anlatımı sizlerle paylaşıyoruz.

Eğer içinde uydusu olan bir Arçelik akıllı televizyon satın aldıysanız ve uydu ayarlarını yapamadıysanız, uydu ayarı nasıl yapılır burada kolayca öğreneceksiniz. Tüm işlemleri sıralı oklarla adım adım gösterdiğimiz için hiç zorlanmadan işlemi tamamlayacaksınız. Dilerseniz hemen başlayalım.

Öncelikle menüyü açıp KAYNAK AYARI seçeneğine giriş yapın. Aşağıdaki resimde 1 numaralı ok ile gösterdik.

Açılan menüden Otomatik Kanal Arama seçeneğine girin. Alttaki resimde 2 nolu okla gösterdik.

Açılan ekranda bağlantı tipi, ülke, operatör seçimi, uydu seçimi, tarama modu, servis tipi, ağ arama ve Türksat hızlı frekansları seçeneklerini aşağıdaki resimde görüldüğü şekilde ayarlayın.

Türksat hızlı frekansları seçeneğine girin ve alttaki resimde gördüğünüz biçimde seçiminizi yapın. Sonrasında üstteki resimde 3 numaralı ok ile gösterilen Arama Başlat seçeneğini seçin.

Arama işlemi başlayacak ve kısa bir süre sonra aşağıda gördüğünüz pencere açılacak. Burada “Lüften kanal listesi tercihinizi seçiniz” şeklinde bir mesaj göreceksiniz. Bu pencerede HD seçeneğini seçin. Aşağıdaki resimde 4 numaralı okla bu seçeneği gösterdik.

Böylece arama işlemi başlayacak ve sabırla bitmesini beklemelisiniz. Bitince alttaki resimde olduğu gibi 586 civarı sonuç bulacak. Bunlardan ufak bir kısmı radyo kanalı ve büyük bir kısmı tv kanalı olacak.

İşlem bitince otomatik olarak ana ekrana dönecek ve tüm kanallar sıralı bir şekilde karşınıza çıkacak. Alttaki resimde bunu görebilirsiniz.

Yukarıda Arçelik kendinden uydulu tv kanal ayarlamayı bilmeyenler için resimlerle yapılışını göstermeye çalıştık. Yine de takıldığınız yer olursa yorum yazmayı unutmayın. Derhal yardımcı olacağız.


Yayımlandı