Arçelik TV USB Flash Bellek İle Film İzleme

Elektronik eşyalar ile alakalı soruları cevaplamaya ve sorunları çözmeye devam ediyoruz. Teknik Servis bölümümüzde bugün Arçelik TV’de USB flash bellek ile film izleme nasıl yapılır kısaca anlatıyoruz.

İlk olarak izleyeceğiniz filmleri USB belleğe atın.

Ardından USB belleği Arçelik televizyonunuzun arkasında yada yan tarafında bulunan USB 3.0 girişine veya USB 2.0 girişine takın. Zaten taktıktan birkaç saniye sonra televizyon ekranında yeni bir menü açılacak ve buradan USB belleğin içine girerek izlemek istediğiniz filmi seçip izlemeye başlayabilirsiniz.

Eğer menü açılmazsa veya geç kaldığınız için menü kapanırsa, o zaman kumandadan kaynak seçimi yapmanız gerekiyor. Bunun için kumandada Menü tuşuna basın ve açılan menüden Kaynak Ayarı‘nı seçtikten sonra Kaynak seçimi olarak USB seçeneğini seçin.

Arçelik akıllı televizyonların desteklediği video formatları aşağıda verilmiştir:

.3gp, .mp3, .m4a, .aac, .mov, .divx(4/5/6.x), .mpg, .vob, .dat, .ts, .avi, .mp4, .mkv, .trp, .div, H264 (L4.0), H264 (L4.1)

Dolayısıyla USB belleğe attığınız filmin uzantısı bu verilen formatlar arasında yoksa, maalesef televizyonda açıp izleyemezsiniz.

Ama zaten pek çok film MP4, MPG, TS ve MOV gibi popüler formatlarda oluyor ve Arçelik TV’ler zaten bunları destekliyor.

Evet arkadaşlar, bir  yazının daha sonuna geldik. Gördüğünüz gibi Arçelik TV  USB flash bellek ile film izlemek aslında çok kolay bir işlem. Yine de takıldığınız yer olursa aşağıdan yorum yazarak bize sorularınızı sorabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi