Arçelik TV’ye Netflix Yükleme

Selamlar, bu yazıda Arçelik TV’ye Netlifx yüklemek konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacağım. Aslında yapabileceğim çok da bir şey yok. Neden diye soracak olursanız, Arçelik televizyonlarla alakalı olduğunu söyleyebilirim.

Evet arkadaşlar maalesef 2018 yılından beri Netflix şirketi Arçelik televizyonlardan desteğini çekmiş bulunuyor. Dolayısıyla artık Arçelik marka akıllı TV’lerde Netflix uygulaması yok.

Daha da kötüsü bu uygulamayı yüklemenin de hiçbir yolu yok. Yani eğer Netflix üyeliğiniz varsa ve Arçelik TV alırsanız, maalesef izleyemezsiniz.

2019 yılında ve 2020 yılında da durum aynı. Halen daha Netflix desteğini kazanamamış bir Arçelik söz konusu. Aslında geçen yıl Netflix serisi adı altında yeni TV’ler satışa çıkarmışlardı ama bu seri de son buldu ve artık Arçelik sitesinde Netflix olan hiçbir tv bulunmuyor.

Forumlarda ve sosyal medyada bu konuyla alakalı olarak Arçelik demek pişmanlık demektir şeklinde sloganlar ve yorumlar bulunuyor.

Hatta Şikayet Var isimli platformda bu konuyla alakalı olan bir şikayeti paylaşmak istiyorum.

tv yi yeni aldım alırken netflix var denildi tv netflix yok arçelik pişmanlıktır. teknoloji yoksunluğu… yıl 2020 olmuş tv de kanal geçişleri çok yavaş. ses kalitesi hiç iyi değil. saçma sapan uygulamalar var medya merkezinde. o uygulamalarda da güncel olmayan diziler filmler var.

Gördüğünüz gibi arkadaşlar Arçelik TV’ye netflix yükleme diye bir şey şuan için söz konusu değil.


Yayımlandı