Arçelik TV Yazılım Güncelleme Resimli Anlatım 2020

Merhabalar, bu sayfada Arçelik TV yazılım güncelleme işlemi nasıl yapılır henüz bilmeyenler ve öğrenmek isteyenler için hazırladığımız resimli anlatımı sunuyoruz.

Üzerinde numaralı okların ve açıklamaların yer aldığı sıralı görselleri takip ederek oldukça kolay bir şekilde yazılım güncellemeyi anlayabilir ve hemen uygulayabilirsiniz. O halde lafı uzatmadan başlayalım.

Öncelikle televizyonun arka kısmında barkod kodunun altında yer alan seri numarasını bir kenara not edin. Üstteki resimde 1 numaralı ok ile seri numarası gösterilmiştir.

Ardından bilgisayarda aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Arçelik’in resmi yazılım indirme merkezini ziyaret edin.

https://www.arcelik.com.tr/tv-yazilim-indirme-merkezi

Karşınıza aşağıdaki sayfa çıkacak.

Burada 2 numarayla gösterilen alana az önce not ettiğiniz seri numarasını doğru bir şekilde yazın ve Dil kısmından TÜRKÇE seçili kalsın.

Ardından 4 nolu okla gösterilen SORGULA butonuna basın.

Sayfanın aşağı kısmında bulunan sonuçlar listelenecek. Üstteki resimde 5 numaralı ok ile gösterildiği gibi sürüm numarası ve yayınlanma tarihi en güncel yani yeni olan linke tıklayın. Böylece yazılımı RAR dosyası olarak indirecek.

Ardından bilgisayara FAT 32 formatında biçimlendirilen bir USB bellek takın.

Sonrasında az önce indirdiğiniz RAR dosyasının içindeki yazılım klasörünü masaüstüne çıkartın ve çıkarttığınız bu klasörü kopyalayarak USB belleğe atın.

Ardından bu USB belleği televizyona takın.

Sonrasında kumandayı elinize alarak menüyü açın Ayarlar ekranına girin, oradan TV seçeneğine giriş yapın ve Hakkında seçeneğine girin. Yukarıdaki resimde 6, 7 ve 8 numaralı oklar ile bu işlemler gösterilmiştir.

Açılan ekranda Yazılım Güncellemeleri seçeneğine girin.

Karşınıza çıkan ekranda USB seçeneğini seçin. Üstteki resimde 10 nolu okla gösterildi.

Bundan sonraki işlemler otomatik olarak gerçekleşecek ve yazılım güncelleme bittiğinde televizyon kendiliğinden kapanıp açılarak normale dönecektir.

Hepsi bu kadar arkadaşlar. Yukarıda Arçelik TV Yazılım Güncellemeyi adım adım tüm detaylarıyla gösterdik. Yapamadığınız bir yer olursa yorum  yazarak sorabilirsiniz. Yardımcı olmak bizi mutlu eder.


Yayımlandı