Başkasının WhatsApp Mesajlarını Okuma Nasıl Yapılır?

Selam arkadaşlar, bu yazıda başkasının WhatsApp mesajlarını okuma konusunda sizlere yardımcı olacağız. Bildiğiniz gibi normalde bir kişinin herkesten gizlediği özel bilgilerini izinsiz görüntülemek suç teşkil etmektedir. Fakat bazen çocuğumuzun iyiliği için onun WhatsApp mesajlarını okumamız gerekebilir. Böyle durumlarda yapılması gerekenleri bu sayfada kısaca anlatıyoruz.

Öncelikle bu işlemi bilgisayarda yapacağımızı ve WhatsApp Web sitesini kullanacağımızı belirtelim.

Birinin WhatsApp Mesajlarına Nasıl Ulaşırım?


İlk olarak Windows bilgisayarda Chrome veya Firefox gibi bir web tarayıcıyı açın ve aşağıdaki linke tıklayın.

https://web.whatsapp.com/

Böylece WhatsApp Web sayfası açılmış olacak ve aşağıdaki gibi görünecek.

Ardından çocuğunuzun yada kimin WhatsApp mesajlarını okumak istiyorsanız o kişinin cep telefonunu alın ve WhatsApp uygulamasını açın.

Ekranın sağ üst köşesindeki üç nokta simgesine basın. Böylece aşağıdaki menü açılacak.

Bu menüde WhatsApp Web seçeneğine dokunun.

Böylece telefonun kamerası açılacak ve bilgisayarda az önce açtığınız WhatsApp Web sayfasındaki kare kodunun kamerayla çekin. Kare kodun ne olduğunu bilmiyorsanız, aşağıdaki resimde gösterilmiştir.

Birkaç saniye içinde kare kodunu tarama işlemi tamamlanacak ve WhatsApp hesabına giriş yapmış olacaksınız.

Eğer kamera bir türlü kare kodu okumuyorsa, kamerayı bilgisayarın ekranına iyice yaklaştırın ve kare kodun tamamını kameraya aldığınızdan emin olun.

Böylece elinizdeki telefonu asıl sahibine teslim edebilir ve sonrasında bilgisayarın başına oturarak bu kişinin tüm WhatsApp mesajlarını saatlerce hatta günlerce okuyup bitirebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi

,