Bilinmeyen Numara Öğrenme Programı Ücretsiz

Akıllı telefon kullanıcılarının neredeyse hepsinin ihtiyaç duyduğu programlardan biri de bilinmeyen numara öğrenme programı. Aslında ücretli olarak bu işi yapan çevrimiçi servisler, mobil uygulamalar ve 118’li telefon hatları bulunuyor ama bu işi ücretsiz olarak hakkıyla yapan çok az program var.

Eğer numaradan isim bulmak için kaliteli bir Android uygulaması arıyorsanız, sizlere GPT – Numara Sorgulama programını tavsiye ediyorum.

Tek yapmanız gereken en üstteki arama alanına sizi arayan ve ismini bilmediğiniz numarayı yazmak. Böylece bu numara başkalarının telefonunda yani rehberinde hangi isimlerle kaydedilmiş ise, size o isimlerin hepsini göstermektedir.

Bence tamamen bedava olan bir uygulama için çok faydalı bir hizmet.

Buraya tıklayarak GPT – Numara Sorgulama uygulamasını Google Play üzerinden yükleyebilirsiniz.

Aslında aynı işi yapan Turkcell’in UpCall adlı servisi var ama haftalık 2 TL ücret kesiyor. Bence hiç gerek yok bu parayı ödemeye.

Eğer GPT programına başarılı bir alternatif arıyorsanız, sizlere TürkCaller isimli uygulamayı öneriyorum. Yine Türklerin yaptığı başarılı bir çalışmadır ve işini gayet iyi yapıyor yani bilinmeyen numarayı sorgulayarak öğrenme imkanı veriyor.

Aslında biri sizi aradığında çağrı ekranında bile otomatik olarak sizi kimin aradığını arayıp buluyor ve gösteriyor. Yani sizi ayrıca arama yapmanıza gerek yok.


Yayımlandı

kategorisi